Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε η Ελένη Δήμου, η οποία ρωτήθηκε για την απόφαση του λαϊκού τραγουδιστή, Νότη Σφακιανάκη να απέχει από τη δισκογραφία και τις δημόσιες εμφανίσεις.

«Εγώ και ο σύζυγός μου δώσαμε στον Νότη το πρώτο βήμα για να βγει στο τραγούδι, ο άντρας μου ήταν ο παραγωγός του. Εγώ τον βοήθησα με τον πρώτο του δίσκο, το “Πρώτη φορά γιορτάζω”. Νομίζω ότι είναι επιλογή του Νότη, ίσως του κάνει καλό το ότι απομακρύνθηκε από όλους, να σκεφτεί τα δικά του λάθη», είπε αρχικά η Ελένη Δήμου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο Νότης Σφακιανάκης είναι ένας τραγουδιστής που κατέκτησε τις καρδιές όλων, μπήκε στα σπίτια των Ελλήνων, ήταν πρώτος σε πωλήσεις, πήγε πάρα πολύ καλά η καριέρα του… κάπου το έχασε με τις δηλώσεις του και με την τάση του να κάνει ακραία πράγματα».

«Νομίζω ότι όλο αυτό το διάστημα που ο Νότης χάθηκε, “έσκυψε” μέσα του για να δει τα λάθη του και να τα διορθώσει. Ήταν τραγικά λάθη αυτά», τόνισε η Ελένη Δήμου για την αποχή του τραγουδιστή από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Αν εξακολουθεί να πιστεύει ότι δε μπορεί να βρίσκεται σε έναν χώρο που εξουσία έχει η Δημοκρατία, τότε ας μείνει απομονωμένος όπως όλοι αυτοί οι άνθρωποι. Για μένα θέλουν απομόνωση», κατέληξε η Ελένη Δήμου.