Ο Άγγελος Λάτσιος ευχήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη για τα γενέθλιά της, με μια κοινή φωτογραφία τους από τα παιδικά του χρόνια. Ο γιος της παρουσιάστριας επέλεξε ένα τρυφερό στιγμιότυπο από το οικογενειακό άλμπουμ τους και το μοιράστηκε στο Instagram, συνοδεύοντάς το με μια σύντομη ευχή.
Στη φωτογραφία, η Ελένη Μενεγάκη είναι σκυμμένη δίπλα στον μικρό τότε Άγγελο και τον κρατά κοντά της, ενώ εκείνος της δίνει ένα φιλί στο μάγουλο. Η λήψη φέρει την ημερομηνία 18 Μαρτίου 2005, αποτυπώνοντας μια κοινή στιγμή τους πριν από περισσότερα από είκοσι χρόνια.
«Χρόνια πολλά μητέρα 29.10», έγραψε ο Άγγελος Λάτσιος πάνω στη φωτογραφία, με αφορμή τα γενέθλια της μητέρας του στις 29 Οκτωβρίου.
Μητέρα και γιος διατηρούν μια στενή και τρυφερή σχέση, με τις κοινές φωτογραφίες και τις δημόσιες ευχές τους να αποτυπώνουν το δέσιμό τους. Ο Άγγελος είναι το πρώτο παιδί της Ελένης Μενεγάκη από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο. Γεννήθηκε στις 30 Νοεμβρίου 2002 και σε περίπου ένα μήνα θα συμπληρώσει τα 24 του χρόνια.

govastiletto.gr – Ελένη Μενεγάκη: Πού βρίσκεται η παρουσιάστρια μετά τη διάκριση της κόρης της, Βαλέριας Λάτσιου;
Πηγή: zougla.gr
