Τη συνέντευξη του Θοδωρή Μαραντίνη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, στην οποία αναφέρθηκε στους λόγους που τους οδήγησαν στις δικαστικές αίθουσες σχολίασαν το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή «Ελένη», η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της.

Παράλληλα, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως επικοινώνησε στη Σίσσυ Χρηστίδου, άκουσε όσα της είπε και θέλησε να στείλει και στους δύο ένα μήνυμα μέσα από την εκπομπή της μιας και η ίδια είναι χωρισμένη και έχει τρία παιδιά από τον Γιάννη Λάτσιο.

«Ξεκινάμε με ένα θέμα που χθες δεν το πιάσαμε καθόλου στην εκπομπή, είναι από τα θέματα που η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να τα παίζω στην εκπομπή. Αφορά σε δύο ανθρώπους πολύ αγαπητούς από την πλευρά της δουλειάς τους, μιλάω για τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη, ένα ζευγάρι που εδώ και λίγα χρόνια δεν είναι πια μαζί. Μέχρι σήμερα δεν είχα ακούσει τουλάχιστον εγώ που βρίσκομαι σε αυτόν τον χώρο, και ούτε και ήθελα να ξέρω τους λόγους που αυτό το ζευγάρι έπαψε να είναι μαζί.

Θεωρώ ότι μέχρι ένα σημείο, οι αποφάσεις τους για το πώς θα το προχωρήσουν, δηλαδή τι να βγαίνει στη δημοσιότητα-δηλαδή το τίποτα- κατά τη γνώμη μου ήταν και πάρα πολύ σωστές. Υπάρχουν δύο παιδιά, αρκετά μεγάλα, και που δεν ξέρω πώς θα χειριστούν το θέμα και οι δύο γονείς από εδώ και μπρος. Από χθες έχει δοθεί μία συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα και ουσιαστικά έχει φωτίσει κάποια θέματα που αφορούν σε αυτούς τους δύο και το διαζύγιό τους. Πράγματα πολύ ιδιαίτερα» ανέφερε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Στη συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη επεσήμανε:

«Το παίζουμε σήμερα το θέμα αυτό γιατί η Σίσσυ έχει δώσει μία απάντηση. Μίλησα μαζί της. Θα έλεγα καλύτερα ότι εκείνη μίλησε μαζί μου κι εγώ την άκουσα. Θέλω να δούμε κάποια αποσπάσματα από αυτά που είπε ο Θοδωρής και να δούμε την απάντησή της.

Κι αν ένα πράγμα από όλα που σήμερα έχουν συζητηθεί είναι, ότι με πολύ μεγάλη αγάπη ένας άνθρωπος που έχει βρεθεί με έναν τρόπο στη θέση αυτή, δηλαδή του να μην είναι μαζί με τον άνθρωπο που δημιούργησε οικογένεια και παιδιά, κι αν μπορώ μέσα από τα λάθη μου και τα σωστά μου να πω κάτι είναι: Κρατήστε όλα αυτά που σας φέρνουν σε μία ρήξη σήμερα, μακριά από όλους μας και κυρίως μακριά από τα παιδιά σας. Με πολλή αγάπη σας το λέω, γιατί όλοι μέσα από λάθη μαθαίνουμε… Δυστυχώς υπάρχει το διαδίκτυο κι όλα μένουν μέσα… Με πολλή αγάπη, ό,τι θέλετε κάντε το μακριά από τα MME».