Πριν λίγες μέρες, γνωστό περιοδικό δημοσίευσε μια ψευδή είδηση πως η Ελένη Μενεγάκη πρόκειται να γίνει γιαγιά. Συγκεκριμένα, τα δημοσιεύματα ήθελαν την Γαία Μερκούρη να περιμένει αγοράκι από τον αγαπημένο της, Άγγελο Λάτσιο.

Στην είδηση αυτή, η Γαία Μερκούρη μέσα από τα social media έδωσε την δική της απάντηση, με τον δικό της τρόπο στα fake news.

Η ανάρτηση της Γαίας Μερκούρη που μετά… κατέβασε

Συγκεκριμένα, η Γαία Μερκούρη δημοσίευσε ένα βίντεο με random φωτογραφίες από την συλλογή του κινητού της και στο τέλος του βίντεο φαίνεται το εξώφυλλο του περιοδικού που έβγαλε πρώτο την φήμη αυτή, με την ίδια να γράφει από κάτω «μου έστειλε μια φίλη ένα περιοδικό που λέει πως είμαι έγκυος».

Δεν σχολιάστηκε ούτε κάτι περισσότερο, ούτε κάτι λιγότερο, αλλά διαβάζοντας κανείς τα σχόλια κάτω από το βίντεο μπορεί να καταλάβει με σιγουριά πως η είδηση αυτή είναι ψευδής.

Το story με την εγκυμοσύνη

Ακόμη, η Γαία Μερκούρη δημοσίευσε πριν λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται η γραμμωμένη της κοιλιά με τους απίστευτους κοιλιακούς, ενώ συνοδεύει τη φωτογραφία με ένα emoji μιας εγκύου, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να διαψεύσει κάθε φήμη που κυκλοφορεί γύρω από το όνομά της.


Η Γαία Μερκούρη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού μοιραζόταν με τους θαυμαστές της φωτογραφίες από τις διακοπές της.

Όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες, η νεαρή κοπέλα σε καμία περίπτωση δεν είναι έγκυος όπως την ήθελαν τα δημοσιεύματα.