Η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Δευτέρας 5/2 έστειλε μέσα από την εκπομπή της το δικό της μήνυμα στην Φαίη Σκορδά, η οποία επέστρεψε στην εκπομπή της μετά τον θάνατο του πατέρα της.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενάκη είπε: «Έβλεπα προηγουμένως την Φαίη, που γύρισε στη δουλειά της μετά από ένα πολύ δυσάρεστο, τραγικό για όλα τα παιδιά γεγονός. Ποτέ κανείς μας δε μπορεί να φανταστεί τη στιγμή που θα χάσει τους γονείς του. Δεν είπαμε τίποτα όλες αυτές τις μέρες γιατί δε μπορούσαμε. Τι να πούμε; Τώρα όμως, μιας και γύρισε θέλω να πω το εξής:

Πραγματικά μπαίνω στη θέση της και δυσκολεύομαι πάρα πολύ, παρά τα χρόνια και την εμπειρία μου. Είναι πολύ δύσκολο όταν η ψυχή σου, το μέσα σου, δεν έχει πάρει το χρόνο της για να φτάσει σε μια ισορροπία ώστε να μπορείς να το χειριστείς με τον εαυτό σου, να πρέπει να μπεις στη δουλειά. Ναι ξέρω, υπάρχουν κι άλλες δουλειές πιο δύσκολες και πιο εύκολες, και τα πάντα, αλλά είμαστε άνθρωποι. Δεν είμαστε ρομποτάκια. Ο καθένας θέλει τον προσωπικό του χρόνο.

Εγώ αυτό θέλω να πω. Καλή επάνοδο Φαίη. Εσύ ξέρεις. Εσύ ξέρεις το πως και τι πρέπει να κάνεις για να χειριστείς την καθημερινότητά σου».

Δείτε το βίντεο: