Η Ελεονώρα Μελέτη με αφορμή την παρεξήγηση ανάμεσα στη Ζήνα Κουτσελίνη, την Μαίρη Συνατσάκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο θέλησε να κάνει μία προσωπική αποκάλυψη.

Η Ελεονώρα Μελέτη, το πρωί της Τετάρτης 29/11 σε συζήτηση με τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», αποκάλυψε πως και η ίδια στο παρελθόν είχε μια παρεξήγηση με τη Μαίρη Συνατσάκη, όπου μέχρι και σήμερα δεν έχουν συζητήσει για να τη λύσουν.

«Εγώ με τη Μαίρη έχουμε ένα προσωπικό θέμα, δεν το έχουμε λύσει και ίσως πρέπει να το λύσουμε. Αυτό έχει ξεκινήσει από την ίδια τη Μαίρη. Κάνει φάουλ η Μαίρη, δεν σημαίνει ότι επειδή πρεσβεύει την αγάπη, την πολιτική ορθότητα, δεν κάνει λάθη. Της αναγνωρίζω το γεγονός όμως, ότι κάνει και την αυτοκριτική της που ήταν και ουσιώδης.

Είπε ότι την ενοχλούσε το ύφος της, η τηλεοπτικίλα που είχε, κάνει μια ωραία κριτική. Επίσης, ταυτίζομαι με τη Ζήνα γιατί σε όποιο πλαίσιο αν αγγίζεις το παιδί του άλλου, όταν είσαι μάνα βγάζεις νύχια, η αλήθεια είναι όμως, ότι η Μαίρη δεν την έβρισε. Προσπαθώ να έχω όσο πιο αντικειμενική ματιά γίνεται, παρά το γεγονός ότι υπάρχει κι ένα προσωπικό φίλτρο που με εμποδίζει να δω ξεκάθαρα τις προθέσεις της Μαίρης», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.