Η Ελεονώρα Μελέτη αγαπάει πολύ τα ζώα και μάχεται για τη προστασία των δικαιωμάτων τους. Έτσι, κάθε φορά που βρίσκει ευκαιρία το αποδεικνύει.

Η γνωστή παρουσιάστρια και υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία άφησε για λίγο τη περιοδεία της για το βιβλίο της στην επαρχία και ταξίδεψε χθες Κυριακή 2/6 πίσω στην Αθήνα για να παρευρεθεί στο μεγαλύτερο φεστιβάλ για τα κατοικίδια στο Πεδίο του Άρεως, στο «Woof Festival».

Εκεί, η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε με φιλοζωικές οργανώσεις, με κτηνιάτρους και εθελοντές και προέτρεψε το παρευρισκόμενο κοινό να υιοθετήσουν ένα από τα πολλά αδέσποτα που υπήρχαν στο χώρο.

Ακόμη, τόνισε την αναγκαιότητα του να υιοθετούμε αδέσποτα ζωάκια από καταφύγια και ιδιαιτέρως τα μεγάλα σε ηλικία, σε μέγεθος και με ιδιαιτερότητες ώστε να τα κάνουμε μέλη της οικογένειας μας.

Τέλος, η Ελεονώρα Μελέτη, ευαισθητοποιημένη πάντα, εδώ και πολλά χρόνια μέσα από τις εκπομπές της αλλά κυρίως με την ανθρωπιά που τη διακρίνει, είναι πάντα πρόθυμη να βοηθήσει όπου χρειάζεται και έχει συμμετάσχει σε πολλές καμπάνιες με επίκεντρο τον άνθρωπο αλλά και τα αδέσποτα ζώα, σε φιλανθρωπικές δράσεις και κοινωνικές δραστηριότητες που σκοπό έχουν την ενίσχυση του εθελοντισμού και την αφύπνιση των πολιτών. Μάλιστα, πριν μερικά χρόνια συμμετείχε σε ειδική πορεία στο Σύνταγμα στη διαδήλωση των φιλοζωικών οργανώσεων.

Δείτε φωτογραφίες: