Η Ελεονώρα Ζουγανέλη έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου και μεταξύ άλλων μίλησε και για τον έρωτα στη ζωή της και τη δημοσιότητα.

«Ήθελα από πάρα πολύ μικρή να ζω μόνη μου. Έχω φύγει από πολύ μικρή από το σπίτι, περίπου στα 20 και ήμουν και αυτόνομη. Αυτό κάπως μου το πέρασαν οι γονείς μου. Ξέρω ότι οι γονείς μου είναι δίπλα μου και ότι θα ήταν και τότε, αλλά δεν ήταν κάτι το οποίο με σταμάτησε από το να είμαι ενεργή», είπε αρχικά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και συνέχισε: «Ο έρωτας σαφώς είναι ένα κομμάτι της ζωής μου, όταν έρχεται δεν είναι κάτι αδιάφορο, οπότε καλό είναι να έρχεται. Η ευτυχία είναι ζητούμενο».

«Χαίρομαι τη δημοσιότητα κατά βάση. Δεν θεωρώ ότι έχω πλακωθεί και ούτε θεωρώ ότι έχω χτυπηθεί από ανθρώπους σε σχέση με τις επιλογές μου ή με τη ζωή μου. Όμως, είμαι κι εγώ λίγο αντιδραστική σε σχέση με αυτό, ίσως κι εγώ έχω μια υπερβολή την οποία προσπαθώ να ισορροπήσω. Δεν με ενδιαφέρει κι εμένα η ζωή των άλλων» τόνισε η ερμηνεύτρια.

Όσον αφορά στον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ανέφερε: «Ο πατέρας μου ως μπαμπάς δεν ήταν καταπιεστικός, ούτε η μητέρα μου. Δεν προσπάθησαν να με τραβήξουν από τον καλλιτεχνικό χώρο, ήταν πολύ ελεύθεροι ότι και να ήταν αυτό».

Σχετικά με την συμμετοχή της στο θέατρο στην παράσταση «Εκατομμυριούχος», η Ελεωνόρα Ζουγανέλη σημείωσε: «Το θέατρο το αγάπησα πρώτη στιγμή και ήταν το πρώτο πράγμα που ήθελα να ασχοληθώ στη ζωή μου. Μόλις τελείωσα το σχολείο το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να σπουδάσω θέατρο, στη συνέχεια όμως, άρχισε να ανοίγει ένας εντελώς διαφορετικός κόσμος για εμένα».

Κλείνοντας, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή, λέγοντας: «Η αλήθεια είναι ότι χαίρομαι την δημοσιότητα κατά βάση. Δεν θεωρώ ότι έχω πλακωθεί και ούτε έχω χτυπηθεί από ανθρώπους σε σχέση με τις επιλογές μου, απλά είμαι και εγώ λίγο αντιδραστική και προσπαθώ να το αντιμετωπίσω. Εγώ πιστεύω ότι ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για τα προσωπικά μου. Είμαι ένας άνθρωπος που κυκλοφορεί ανάμεσα σε αρκετό κόσμο και με συναντούν πιο συχνά από ότι οι δημοσιογράφοι και δεν έχω διακρίνει κάτι τέτοιο».