Συνέντευξη στο περίοδο στο People παραχώρησε η δημοσιογράφος Έλλη Στάη και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τα μυστικά της άψογης φυσικής της κατάστασης

«Προλαβαίνω να κάνω για τον εαυτό μου λίγα και καλά. Προ­σπαθώ να διατηρώ και το μυαλό μου κοφτερό και το σώμα μου κι­νητικά «κοφτερό», επίσης. Δίνω χρόνο στην άθληση, μου αρέσει πολύ το τρέξιμο. Προπονούμαι κανονικά, έξω στο δρόμο, με προ­πονητή. Με ενδιαφέρει όλο αυτό. Είναι η επιβολή του μυαλού και της ψυχής στο σώμα, γιατί πάντα πας να βγάλεις το κάτι παραπάνω από τις δυνάμεις που διαθέτει το σώμα σου»

Κρατάτε και χρό­νους;

«Βέβαια. Στους μαραθωνί­ους τρέχω μόνο 10 χιλιόμετρα, δεν τρέχω παραπάνω. Αν είχα ξεκινή­σει πιο νωρίς, μπορεί να το επιχειρούσα. Είναι κάποιοι φίλοι αθλητές και η Μαρία Πολύζου (κατέχει το πανελλήνιο ρεκόρ Μαραθωνίου), φοβερή αθλήτρια και υπερμαραθωνοδρόμος, που μου λέει “το έχεις, πάμε να τρέξουμε για το Μαραθώ­νιο, τα 42 χιλιόμετρα ”. Της λέω “μην αφήσουμε και τα κόκαλά μας”. Θα το ζυγίσω πολύ για να το κάνω, αλλά μπορεί να με πείσει η Μαρία. Τα 10 χιλιόμετρα τα κάνω σε 60 λεπτά. Στις προπονήσεις τρέχω περίπου 6-7 χιλιόμετρα. Και κάνω και στο σπίτι πιλάτες, λάστιχα και διά­φορα άλλα».