Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου βρέθηκε την Παρασκευή 20/10 καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε από την Κατερίνα Καινούργιου και για την επιλογή της να μην δώσει ξανά συνέντευξη, μετά την τελευταία της εμφάνιση στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, όπου κάποιες δηλώσεις της για τον Πέτρο Φιλιππίδη είχαν σχολιαστεί αρνητικά.

Η ηθοποιός τότε δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της, καθώς είναι κάτι που θέλει να αφήσει στο παρελθόν της και δεν θέλει να το συζητάει.

«Γιατί το θυμίζεις τώρα εσύ αυτό; Τι λόγο έχεις ενώ κάνουμε τόσο ωραία συνέντευξη να θυμίζεις πράγματα τα οποία ποτέ δεν ήταν σαφή. Δεν θέλω να το συζητήσω αυτό το πράγμα, ο καθένας ας είναι με τις απόψεις τους και εγώ θα είμαι με τις δικές μου. Δεν θέλω να συζητήσω καθόλου. Από τότε δεν θέλω να ξαναδώσω συνέντευξη πουθενά. Ο κόσμος θέλω να με βλέπει μόνο μέσα από την εργασία μου και με τιμάει μέσα από την εργασία μου. Ο κόσμος που έχει και μυαλό καταλαβαίνει ακριβώς τι λέει ένας άνθρωπος και όχι αυτά που χρειάζονται κάποιοι για να μπορέσουν να επιβιώσουν», είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.