Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μιλώντας στην εκπομπή Breakfast@Star αποκάλυψε το μήνυμα που της έστειλε η Μαρία Αντωνά, μετά τα όσα δήλωσε η πρώην παίκτρια του Survivor για τη σχέση της ραδιοφωνικής παραγωγού με τον Γιώργο Λιάγκα.

Να θυμίσουμε ότι η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είπε πρόσφατα για τη Μαρία Αντωνά και τον Γιώργο Λιάγκα: «Εννοείται το επιβεβαιώνω, έχω χαρεί πάρα πολύ, τους έχω δει με τα μάτια μου. Είναι το πιο ωραίο ζευγάρι της χρονιάς. Κυκλοφορούν μαζί γιατί να κρυφτούν;».

Λίγες ώρες μετά, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μιλώντας στην εκπομπή Breakfast@Star, είπε: «Δε μπορώ να καταλάβω γιατί τρελάθηκαν όλοι με την αποκάλυψη που έκανα για τη σχέση Λιάγκα – Αντωνά. Είναι μία σχέση για την οποία εγώ χαίρομαι πάρα πολύ. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί κρύβονται. Στην τελική εγώ στα νότια μένω, μένουμε πολύ δίπλα, είμαι γειτόνισσα και μία καλή γειτόνισσα τα βλέπει όλα και τα λέει».

«Προχθές που βγήκαν η Μαρία Αντωνά και ο Γιώργος Λιάγκας για φαγητό στο συγκεκριμένο μαγαζί, ήμουν κι εγώ με τον Νεκτάριο. Τους είδαμε. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί κρύβονται. Ο Γιώργος έχει αποκαλύψει τόσες σχέσεις του, γενικότερα μιλάει… Όσοι μένουν στα νότια προάστια, ξέρουν και βλέπουν. Όλοι μεταξύ μας γνωριζόμαστε», πρόσθεσε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Στη συνέχεια, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αποκάλυψε: «Έκανε ένα live η Μαρία Αντωνά για να ανακοινώσει ένα event που θα συμμετέχει. Της έστελνα μηνύματα και καρδούλες και μου λέει “Ελίζαμπεθ Ελέτσι μάς έκαψες” και θέλω να της πω ότι δεν σε έκαψα αγαπημένη μου. Δεν ήξερα ότι δεν έχει ανακοινωθεί, για να είμαι ειλικρινής. Δεν είναι ότι δεν είμαι εχέμυθη».