Στο «Πρωινό μας» μίλησε η παίκτρια του My Style Rocks, Emilia Vodos, η οποία μίλησε για την οικονομική της άνεση, τονίζοντας πως δεν της αρέσει οτιδήποτε «φθηνό και δεύτερο».

«Έχω κάνει αίσθηση στο παιχνίδι για την έντονη προσωπικότητά μου και θεωρώ ότι είμαι πολύ δυνατή παίκτρια. Σε καμία περίπτωση δεν κάνω επίδειξη πλούτου, αυτό είναι το στυλ μου. Είμαι πολύ άνετη οικονομικά, καλά κάνει και βγαίνει αυτό προς τα έξω. Ποτέ δεν δανείζομαι ρούχα.

Έχω μια πανάκριβη τσάντα, κοστίζει 8.000 ευρώ. Έχω έναν σύντροφο στη ζωή μου, ο οποίος βρίσκεται στο Μαϊάμι. Θα δούμε από που είμαι, Πάτρα, Θεσσαλονίκη… Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού θα δούμε. Θα μείνω ως το τέλος στο παιχνίδι», είπε η Emilia Vodos.

Στη συνέχεια η Emilia Vodos είπε: «Είμαι πάρα πολύ γλωσσού και στη ζωή μου. Καθημερινά βλέπουν τα μάτια μου πολλά κακοντυμένα κορίτσια στο παιχνίδι. Δεν μου αρέσει οτιδήποτε φθηνό και δεύτερο. Από λαϊκή δεν έχω βάλει ρούχα, αλλά λέω να το δοκιμάσω μόνο για το παιχνίδι».

Ποια είναι η Εmilia Vodos;

Η Emilia Vodos είναι 26 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βούλα ενώ πλέον μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στην Ελλάδα και το Μαϊάμι. Η μόδα μπήκε από πολύ νωρίς στη ζωή της καθώς οι γονείς της ταξίδευαν συχνά για shopping. Οι στυλιστικές της συνήθειες κινούνται στο άσπρο-μαύρο και το My Style Rocks είναι για εκείνη μία προσωπική πρόκληση. Έχει ακριβό γούστο και δεν φοβάται να το δείξει και να το υπερασπιστεί. Έχει μεγάλη αδυναμία σε τσάντες και παπούτσια, τα οποία είναι μόνο από επώνυμα brands.

Εργάζεται ως σύμβουλος επενδύσεων και έχει σπουδάσει Business Management κι είναι σίγουρη πως θα φτάσει στον τελικό του My Style Rocks.

Η απάντησή της για τις πλαστικές επεμβάσεις

H Emilia Vodos ήδη έχει καταφέρει να κάνει τους πάντες να ασχολούνται μαζί της αφού η συμπεριφορά της έχει το “rich queen attitude” με τον κόσμο του Twitter να μην την αφήνει σε ησυχία. Αρκετοί χρήστες του Twitter σχολιάζουν έντονα τις εμφανίσεις της και κάποιοι έχουν αναφερθεί και σε κάποιες αισθητικές παρεμβάσεις που φαίνεται να έχει κάνει η Emilia.

Εκείνη βεβαίως από την πλευρά της έχει απαντήσει με ύφος σε όσους μιλούν για πλαστικές ως εξής: «Όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές κορίτσια. Στις μούρες σαν τα βάζετε» και έστειλε ένα φιλί σε όλους τους followers!