Φλας, φώτα, λάμψη, χρώματα και επώνυμες παρουσίες γέμισε χθές βράδυ το κέντρο της Αθήνας. Μπορεί τα φλας των φωτογράφων να άστραψαν έξω από το Μεγάλη Βρετάνια για την άφιξη της Amal Alamuddin, λίγα μέτρα πιο πέρα όμως, στη στοά του City Link το περιοδικό Instyle γιόρτασε ένα χρόνο κυκλοφορίας με τις δικές μας Ελληνίδες καλλονές που έκλεψαν την παράσταση σε ένα απόλυτο fashion show.

Έτσι λοιπόν, η στοά Σπυρομύλου και η Βουκουρεστίου “φόρεσαν τα καλά τους” και φιλοξένησαν πολλές επώνυμες κυρίες, ανθρώπους από τον καλλιτεχνικό χώρο, τη μόδα και την ομορφιά που απόλαυσαν το coctail τους και την πασαρέλα με δημιουργίες γνωστών σχεδιαστών.

Ανάμεσά τους βρέθηκε η Σίσσυ Φειδά, κάνοντας την πρώτη εμφάνιση μετά το γάμο στη Μύκονο. Μαζί της ήταν την Ντορέττα Παπαδημητρίου και οι σχεδιαστές Miro. Η Ντορέττα, μάλιστα, όπως αποκάλυψε και με φωτογραφία της στο instagram επέλεξε για χθες βράδυ ένα μακρύ κόκκινο φόρεμα, δημιουργία των δυο σχεδιαστών.

Εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η Τάμτα με total look Stelios Koudounaris, που βρέθηκε από νωρίς στην εκδήλωση και διασκέδασε με φίλους της.

Ακόμη, εκεί συναντήσαμε την Μαίρη Συνατσάκη, τον make up artist Γιάννη Μαρκετάκη, την Όλγα Φαρμάκη και πολλούς ακόμη.

To party κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και αυτό φάνηκε από τα καρέ του Instagram των celebrities που πραγματικά πήραν φωτιά…!