Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος, Τετ α Τετ, αποκάλυψε μεταξύ άλλων τον λόγο που «έκοψε» από την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», τον Γιάννη Πλούταρχο, όταν θεώρησε πως κορόιδεψε κάποιον συνεργάτη του.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Πλούταρχος μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό ανέφερε πως: «Επιφυλάσσομαι να τοποθετηθώ στο μέλλον. Αυτό που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή, είναι ότι δεν έχω κοροϊδέψει ποτέ και κανέναν».

Το βράδυ της Τετάρτης η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου συνάντησαν τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος φάνηκε να εκνευρίζεται, ενώ δεν ήθελε να κάνει καμία δήλωση.

«Αφήστε μας ρε παιδιά ήσυχους, είναι δυνατόν; Έχουμε ραντεβού να μιλήσουμε; Δεν μιλάω χωρίς ραντεβού. Όσο δεν κουράζεστε να έρχεστε απρόσκλητοι, τόσο δεν θα κουράζομαι να μην σας απαντώ. Λυπάμαι. Εγώ τι να κάνω; Σας κάλεσα; αν έρθω εγώ έξω από το σπίτι σας και περιμένω αρκετή ώρα θα μου μιλήσετε; Καμία ερώτηση», είπε φανερά εκνευρισμένος ο Σπύρος Παπαδόπουλος.