Στο επεισόδιο της Δευτέρας στη Φάρμα δημιουργήθηκε ένταση, όταν ο Παρλάντζας ανακάλυψε ότι λείπει ζάχαρη από το βάζο που την είχε βάλει.

Κάνοντας μια κουβέντα ανάμεσα στους άντρες της ομάδας, αποκαλύφθηκε ότι τη ζάχαρη που έλειπε την έφαγε ο Άλκης για να πάρει δυνάμεις. «Έβαλα μια κουταλιά της σούπας στο μπουκάλι μου όταν ήμουν χρέπι», απολογήθηκε ο Άλκης.

«Ξέρω ότι την έφαγε ο Άλκης. Δεν μπορείς εσύ να τρως κι από τη ζάχαρη, να τρως κι από το κακάο… τα στερείς από τους άλλους εγώ θα αντέξω. Ο ψηλός ήρθε τούμπανο και τώρα ξεφούσκωσε τελείως. Το λέει και μόνος του ζαλίζεται… ε τράβα σπίτι», είπε ο Παρλάντζας στην κάμερα. «Δεν το ‘κανα στα κρυφά, δεν πήγα σαν ποντικός να φάω τη ζάχαρη», ξεκαθάρισε ο Άλκης.

Μετά το περιστατικό ο Γιώργος Γιαννούλας ανέφερε: «Ήσασταν μπροστά και λέω θα κρατήσω αυτή τη ζάχαρη για ώρα ανάγκης για όλου μας εδώ μέσα. Έγινε έτσι; Ναι ή όχι; Από εδώ και πέρα τίποτα… Έχω βάλει σημάδια μέσα στα μπαούλα, την επόμενη φορά, άμα βρω χέρι μέσα θα το σπάσω στη μέση κι ας με βάλουν μέσα φυλακή».