Επεισόδιο με δημοσιογράφο είχε ο Στέφανος Κασσελάκης το βράδυ της Πέμπτης (21/09), την ώρα που έκανε δηλώσεις μετά την ομιλία του στο Αιγάλεω.

Συγκεκριμένα ο υποψήφιος για την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ την ώρα που ξεκινούσε τις δηλώσεις του ήρθε σε αντιπαράθεση με δημοσιογράφο, καθώς φάνηκε να ενοχλείται, είτε από την ερώτηση που δέχθηκε, είτε επειδή ήθελε πρώτα να κάνει την τοποθέτηση που είχε σχεδιάσει και τον διέκοψαν.

Ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

Δημοσιογράφος: Τι απαντάτε στον Νίκο Φίλη που λέει ότι ήσασταν συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη;

Στέφανος Κασσελάκης: Όχι, μισό λεπτό θα κάνω…

Δημοσιογράφος: Να ρωτήσω, κι εγώ δημοσιογράφος είμαι, μην με ξεδοντιάσετε.

Στέφανος Κασσελάκης: Να σας πω κάτι, εγώ πήγα στην Καρδίτσα και είδα πόνο εκεί πέρα, δεν είναι ανάγκη να έχουμε ειρωνεία, εντάξει; Να σεβόμαστε τον κόσμο ο οποίος πονάει.

Δημοσιογράφος: Δεν έχω καμία ειρωνεία.

Στέφανος Κασσελάκης: Είμαι εδώ για να απαντήσω ευγενικά

Όταν στη συνέχεια, άλλη δημοσιογράφος επιχείρησε να του απευθύνει ερώτηση, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε: «Λοιπόν πρώτα θα κάνω μία δήλωση και μετά θα απαντήσω σε ερωτήσεις, εντάξει;».