Η Όλγα Φαρμάκη ύστερα από σχεδόν τρεις μήνες παραμονής της στο Survivor 2 επέστρεψε στην Ελλάδα.

Η γνωστή fashion blogger και πρώην μοντέλο αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι, καθώς δεν κατάφερε να αντέξει την ψυχολογική πίεση που βίωνε το τελευταίο διάστημα.

«Τις τελευταίες ημέρες είμαι αρκετά προβληματισμένη, σκέφτομαι διάφορα πράγματα. Επίσης ξύπνησα σήμερα με τις ίδιες σκέψεις. Θέλησα να περάσω λίγο χρόνο με τον εαυτό μου για να σκεφτώ μερικά πράγματα. Έχω πάρει μια συνειδητή απόφαση. Το έχω σκεφτεί πάρα πολύ. Έχω αναβάλλει πολλές φορές αυτή μου η σκέψη, αλλά η ήρθε η ώρα για μένα πιστεύω αυτό το ταξίδι να τελειώσει εδώ για μένα. Συγκινούμαι γιατί έχουμε περάσει πάρα πολλά μαζί», δήλωσε η Όλγα στους συμπαίκτες της, ανακοινώνοντας την οικειοθελή αποχώρησή της.

Το απόγευμα της Τρίτης, η Όλγα Φαρμάκη επέστρεψε στην Ελλάδα και φυσικά, στο αεροδρόμιο για να την υποδεχτούν βρέθηκαν η μητέρα της, Μαρία Φαρμάκη, η αδελφή της Γωγώ και ο αδελφός της, Μανούσος. Η Όλγα, όπως ήταν επόμενο βούρκωσε όταν είδε από κοντά την οικογένειά της. Δεν έλειψαν οι αγκαλιές και τα φιλιά, μην μπορώντας να πιστέψει πως βρίσκεται επιτέλους στην πατρίδα.