Στο πόστο της στην εκπομπή της, επέστρεψε η Κατερίνα Καινούργιου, λίγα λεπτά μετά την ξαφνική της αποχώρηση.

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε μία έντονη διαφωνία με την αρχισυνταξία και έφυγε από το πλατό εμφανώς εκνευρισμένη.

Αφορμή στάθηκε το απόσπασμα με τα σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου προς την ίδια, τα οποία ο Θέμης Μάλλης επέμενε να παίξουν στον αέρα παρά τη διαφωνία που του εξέφρασε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Έτσι ήθελα να πω εγώ κάτι Θέμη μου. Σε πειράζει; Ο Ανδρέας δεν ξέρει. Πρέπει να λέω την άποψή μου σε αυτή την εκπομπή αν δεν σας πειράζει ε; Παίξτε το! Θέλεις να με κάνεις ρεζίλι; Παιξ’ το!», είπε εμφανώς ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου, βγάζοντας το ακουστικό και αποχωρώντας από το πλατό.

«Δεν είμαι αλλού, εδώ είμαι, αγαπημένοι μου τηλεθεατές. Με συγχωρείτε, συγγνώμη, είχαμε μία προσωπική διαφωνία και ήθελα λίγο να τη λύσω», είπε η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφοντας από τα διαφημιστικά μηνύματα.

«Όλα καλά, με συγχωρείτε που αποχώρησα αλλά συμβαίνει, προκειμένου να με βλέπετε έτσι νευριασμένη και λίγο στεναχωρημένη. Όπως λέει και ο Νίκος Μουρατίδης: είναι λίγο της μόδας να αποχωρούν οι παρουσιάστριες από τα πλατό τον τελευταίο καιρό», συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου απευθυνόμενη προς τους τηλεθεατές της εκπομπής της.

«Σε κάποια πράγματα μπορεί να έχει δίκιο τελικά ο άνθρωπος. Πάμε να προχωρήσουμε;», κατέληξε με χιούμορ η Κατερίνα Καινούργιου συνεχίζοντας στη θεματολογία της εκπομπής, ενώ δεν παρέλειψε να ζητήσει συγνώμη για την αναστάτωση και από τους συνεργάτες της.