Ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια της ελληνικής τηλεόρασης ετοιμάζεται να φέρει ο ΣΚΑΙ στις οθόνες μας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Δημήτρη Ουγγαρέζου και της εκπομπής «ΣουΚου», το Μεγάλο Παζάρι θα ανοίξει και πάλι τις κουρτίνες του χαρίζοντας σε παίκτες και τηλεθεατές μεγάλα δώρα.

Φέτος μετά την «στροφή» του ΣΚΑΙ στην ψυχαγωγία, οι ιθύνοντες του σταθμού αποφάσισαν να εντάξουν στο νέο του πρόγραμμα το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι που πρωτοβγήκε στις οθόνες μας την δεκαετία του 90’ με παρουσιαστή τον Ανδρεά Μικρούτσικο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Δημήτρη Ουγγαρέζου, ο νέος παρουσιαστής δεν έχει βρεθεί ακόμη, καθώς ο ΣΚΑΙ θέλει να δώσει άλλον αέρα στο Μεγάλο Παζάρι και στο πρόγραμμα του Σταθμού.