Ο Βασίλης Δημάκης με μία ανάρτησή του στα social media έκανε γνωστή την είδηση του χωρισμού του από την Ερασμία Μάνου. Ο κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού πριν από λίγους μήνες είχε υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης με την κόρη της Σοφίας Βόσσου.

Το ζευγάρι είχε δεχτεί αρκετά σχόλια για την σχέση του, με την Σοφία Βόσσου να στηρίζει «αθόρυβα» την κόρη της.

Χθες, Παρασκευή 16/2 ο Βασίλης Δημάκης ανακοίνωσε τον χωρισμό του από την Ερασμία Μάνου, γράφοντας για μία αγάπη που έπαψε και μια καρδιά που έκλαψε.

Τελείωσε … κι η αγάπη έπαψε ,
έσταξε δάκρυα η καρδιά κι έκλαψε
μα δεν τελειώνει η αγάπη κι ειν’ αλήθεια
τελειώνει μόνο στα κακά τα παραμύθια .

Κάποιες φορές πρέπει να κάνεις το σωστό
να ‘’υπακούς’’ στα θέλω άλλων , γιατί αυτό …
σε έχει κάνει να χεις ήδη αποφασίσει
σαν να μη νοιάζεσαι η καρδιά αν θα ραγίσει .

Σ’ ευχαριστώ , για όσο υπήρξες στη ζωή μου
για όσα υπέροχα διδάχτηκε η ψυχή μου ,
δεν σ’ αδικώ κι ούτε ποτέ μου θα σε κρίνω
γιατί η αγάπη μια ειν’ αγκάθι , μία κρίνο.

Κι αν σου τελείωσε η αγάπη δεν πειράζει
εγώ θ’ αράζω στης καρδιά σου το πρεβάζι
γιατί αυτό που απ’ όλα πιότερο με νοιάζει
είναι να πάψω ν’ αγαπώ ό,τι σου μοιάζει.

Κορυδαλλός 16/02/2024

Υ.Γ. Την Τρίτη 20/02/2024 το απόγευμα , σε προκαθορισμένο ραντεβού που κλείστηκε σήμερα έχω καλέσει τον συμβολαιογράφο κύριο Αντώνιου, έτσι ώστε να προβούμε στη λύση του συμφώνου συμβίωσης το οποίο είχαμε συνάψει με την κυρία Ερασμία Μανού πρώην σύντροφο μου!!!

Οι λόγοι είναι αυστηρά προσωπικοί και άπτονται της ιδιωτικότητας του καθενός μας ξεχωριστά και προφανώς δεν είναι ανακοινώσιμοι κι ούτε αφορούν και κανέναν στο κάτω κάτω της γραφή !!!

Το διαζύγιό μας άλλωστε, είναι απολύτως συναινετικό και θεωρούμε ότι είναι το καλύτερο και για τους δυο μας την προκειμένη στιγμή !!!
Άλλωστε ο γράφων, έχει αποφασίσει στη ζωή του να μην παρεμβαίνει στην φυσική ροή των πραγμάτων !!! Όπως επίσης πολύ καλά γνωρίζω ότι ενίοτε ‘’κάθε εμπόδιο για καλό’’ !!!

Επίσης εύχομαι , σήμερα που είναι η γενέθλια ημέρα της,  να τα εκατοστίσει, να παλεύει για ό,τι αγαπάει, να είναι πάντα γερή, δημιουργική και με ελεύθερη βούληση!!!