Η Εριέττα Κούρκουλου θέλησε να μοιραστεί, με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τα συναισθήματα χαράς και περηφάνειας που ένιωσε μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου υπέρ του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών.

Η Εριέττα Κούρκουλου δήλωσε μεταξύ άλλων ότι είναι η πρώτη φορά που νιώθει έτσι μετά από χρόνια για κάτι που συμβαίνει στη χώρα μας τονίζοντας ότι δε θα δεχτεί κανένα αρνητικό ή τοξικό σχόλιο.

Συγκεκριμένα, η Εριέττα Κούρκουλου έγραψε: «Θέλω να πω ότι για πρώτη φορά εδώ και χρόνια αισθάνομαι περήφανη για τη χώρα μου… πόσο όμορφο συναίσθημα; Επιτέλους βλέπουμε συνανθρώπους μας να κλαίνε από χαρά και όχι λύπη. Επιτέλους η Ελλάδα μας είναι πρώτη σε κάτι που αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα. Θερμή παράκληση – όποιος έχει κάτι τοξικό ή και αρνητικό να πει, να πατήσει unfollow.

Βαρέθηκα πια αυτό το “δικαίωμα της άποψης”. Έχουμε δικαίωμα στην άποψή μας μόνο όταν εκείνη δεν αφορά στην καταπάτηση των δικαιωμάτων κάποιου άλλου. Πάρτε λοιπόν τη μαυρίλα σας και πηγαίνετε κάπου αλλού γιατί σήμερα η Ελλάδα βάφτηκε στα χρώματα του ουράνιου τόξου» έγραψε στην ανάρτησή της η Εριέττα Κούρκουλου.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε: