Ο Σταύρος Σβήγκος φαίνεται ότι είναι ερωτευμένος.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την εφημερίδα Real ο γνωστός ηθοποιός είναι ζευγάρι με το μοντέλο Θέτις Παυλίδη και οι δυο τους διατηρούν πολύ χαμηλούς τόνους και κρατάνε τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Σταύρος Σβήγκος και η Θέτις Παυλίδη γνωρίστηκαν μέσα από κοινές παρέες στον καλλιτεχνικό χώρο και ένιωσαν αμέσως έλξη ο ένας για τον άλλον.

Οι δυο τους έχουν περάσει ήδη ένα καλοκαίρι μαζί και πρόσφατα μάλιστα, η Θέτις Παυλίδη είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε αγκαλιά με τον αγαπημένο της.

Ο Σταύρος Σβήγκος και η σύντροφός του περνούν πολύ χρόνο μαζί, ενώ ένα από τα σημεία επαφής τους είναι η κοινή αγάπη τους για τα ταξίδια, επιλέγοντας εναλλακτικές διακοπές. Αγαπούν τα ζώα – έχουν μάλιστα έναν σκύλο – ενώ τους αρέσουν τα vintage αντικείμενα.

Μπορεί το ζευγάρι να μην έχει μιλήσει δημόσια για τον έρωτά του, ωστόσο άνθρωποι που τους συναναστρέφονται κάνουν λόγο για μια αρμονική σχέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σταύρος Σβήγκος απέκτησε έναν γιο το 2018, τον Άγγελο, από τον πρώτο του γάμο με την φωτογράφο Έλενα Αιβαλή, με την οποία διατηρεί άριστες σχέσεις. Όσον αφορά τα επαγγελματικά του, ο Σταύρος Σβήγκος πρωταγωνιστεί στην δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Έρωτας Φυγάς».