Με μηνύσεις κατά συγκεκριμένων προσώπων, που θα σκάσουν σαν βόμβα και θα περιλαμβάνουν στοιχεία τα οποία θα ανατρέψουν τις υπάρχουσες καταθέσεις, αναμένεται να απαντήσει ως το τέλος της εβδομάδας η οικογένεια του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

Πρώτα απ’ όλα υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι το κάθισμα του οδηγού ήταν τραβηγμένο μπροστά. Η απόστασή του από τα πεντάλ του οχήματος δεν ήταν παρά μόνο 48 εκατοστά και αυτό λέει πολλά.

Ύστερα και σε ό,τι αφορά στην ταχύτητα του οχήματος η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη ισχυρίζεται ότι δεν μπορούσε το όχημα να έχει ταχύτητα άνω των 118 χιλιομέτρων όπως υποστηρίζει η έκθεση, αλλά 80 χιλιόμετρα. Σε διαφορετική περίπτωση το όχημα θα είχε φτάσει στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και θα είχαμε θρηνήσει πολλά περισσότερα θύματα.

Η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή παράλληλα έχει στοιχεία που δείχνουν ότι εάν οι μπάρες ήταν στο σωστό ύψος και συντηρημένες κατάλληλα το όχημα δεν θα είχε ανατραπεί, ενώ η κακή τους κατάσταση θα είχε κρατήσει το βάρος, δε θα έσπαζαν με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του Παντελή Παντελίδη.