Ο Ετεοκλής Παύλου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με αναπηρία που ήταν την Κυριακή έκανε μια εξομολόγηση μέσα από την εκπομπή «Breakfast at Star». Ο παρουσιαστής του Star είπε πως για 2-3 χρόνια ήταν σε αμαξίδιο μέχρι να βάλει το πρόσθετο μέλος στο πόδι του.

«Με άγγιξε πάρα πολύ. Είναι η καθημερινότητα που έχω ζήσει από τα 23 μου και μετά. Για 3 χρόνια ήμουν σε αμαξίδιο και εγώ. Δεν είχα απευθείας το πρόσθετο μέλος. Αυτό που ένιωσα εγώ όταν έγινε το ατύχημα και μετά, θεωρώ ότι ο κόσμος δεν έχει φτιαχτεί για να ζουν ανάπηροι μέσα σε αυτόν. Δυστυχώς, πρέπει να γκρεμιστεί και να φτιαχτεί από την αρχή. Ακούγεται άσχημο αλλά πρέπει να γκρεμιστούν όλα και να ξαναχτιστούν από το μηδέν. Να συνυπολογίσουν όλοι οι άνθρωποι ότι συνυπάρχουμε όλοι μαζί…

Μπορώ εγώ να πάω για μπάνιο σε οποιοδήποτε νησί της Ελλάδας; Δεν μπορώ. Ξέρεις πόσο ζήλευα όταν ήμουν 23 -24, πόσες παρέες πάλευα να μη μείνω στην απ’ έξω και να ενταχθώ ξανά στην κοινωνία, που μου έλεγαν θα πάμε διακοπές εκεί. Μα δεν μπορώ να κατέβω εγώ σε αυτή την παραλία. Έμενα σπίτι μου αναγκαστικά. Μια απλή και φυσιολογική ζωή θέλω όπως όλοι», είπε μεταξύ άλλων ο Ετεοκλής Παύλου.