Η Εύα Αντωνοπούλου και ο Παναγιώτης Αρκουμανέας ύστερα από δέκα χρόνια έγγαμου βίου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους. Το διαζύγιο «βόμβα» αποκάλυψε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου στη Super Κατερίνα και όπως ανέφερε η δημοσιογράφος στον Alpha, οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν αθόρυβα. Μάλιστα η αλλαγή στην προσωπική ζωή της παρουσιάστριας του ειδήσεων του Open συνέπεσε με την αλλαγή τηλεοπτικής στέγης.

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε ότι τη συγκεκριμένη είδηση την είχε ακούσει εδώ και καιρό, ωστόσο τώρα επιβεβαιώθηκε.

Η Εύα Αντωνοπούλου και ο πρώην πρόεδρος του ΕΟΔΥ είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο στη Νέα Υόρκη το 2013. Τελευταία φορά που ο φακός τους είχε απαθανατίσει ο φακός ήταν τον Οκτώβριο του 2022 σε κατάστημα.

Το love story του πρώην ζευγαριού

Η Εύα Αντωνοπούλου και ο Παναγιώτης Αρκουμανέας ήταν ένα ζευγάρι χαμηλών τόνων που απέφευγε τις κοσμικές εξόδους. Οι δύο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη μέρα υπήρξε αμοιβαία έλξη μεταξύ τους.

Η Εύα Αντωνοπούλου και ο Παναγιώτης Αρκουμανέας παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στη Νέα Υόρκη το καλοκαίρι του 2013, σε ένα επαγγελματικό ταξίδι που είχε το ζευγάρι στην Αμερική.

«Συζήσαμε από τον τέταρτο μήνα σχέσης. Είναι στο χέρι του ζευγαριού να μην μπει σε ρουτίνα. Εμείς ταιριάζουμε αβίαστα. Κάνουμε πολλά πράγματα μαζί, έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, ταξιδεύουμε, πάμε εκδρομές τα Σαββατοκύριακα. Ο Παναγιώτης ασχολείται με την επικοινωνία, με εξειδίκευση στην πολιτική επικοινωνία, μια δουλειά πολύ έντονη, οπότε δευτέρα με Παρασκευή το πρόγραμμα και των δύο είναι πολύ συγκεκριμένο. Έχουμε μόνο ένα βράδυ για να πάρουμε μια ανάσα χαλαρότητας, δηλαδή να βγούμε για ποτό ή να πάμε βόλτα. Ευτυχώς μένουμε στο Μετς, στο κέντρο, και μας αρέσει να περπατάμε. Αλλά Δευτέρα με Παρασκευή είμαστε στρατιωτικά. Πρωινό ξύπνημα νωρίς, ενημέρωση το πρωί, και καθένας στη δουλειά του μέχρι το απόγευμα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για τον σύζυγό της η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.