Ονοµατοδοσία επέλεξαν για την κόρη της η Εύα Καϊλή και ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι. Συγκεκριμένα,  σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες της Σάσας Σταμάτη για γνωστόπεριοδικό, οι δυο τους αποφάσισαν πριν από λίγο καιρό να κάνουν την ονοµατοδοσία της κόρης τους, η οποία πήρε το όνοµα Αριάδνη.

Μάλιστα, η µικρή έχει πλέον και διαβατήριο.

Η Εύα Καϊλή, σε συνέντευξή της στο παρελθόν, σχετικά µε το συγκεκριµένο όνοµα, είχε πει ότι το διάλεξαν γιατί ήθελαν ένα ελληνικό όνοµα που να ακούγεται όµορφα και στα ιταλικά, καθώς είναι ο τόπος καταγωγής του Τζιόρτζι.

Μάλιστα, η Εύα Καϊλή και ο Τζιόρτζι, θα πραγµατοποιήσουν και τη βάφτιση της κόρης τους µε τέσσερις νονούς, δύο άνδρες και δύο γυναίκες το Πάσχα του 2024.

Ακόµη δεν έχουν αποφασίσει το µέρος, καθώς θα εξαρτηθεί από πολλά πράγµατα. Τρία, όµως, είναι τα επικρατέστερα µέρη: η Αµερική, η Ιταλία ή η Ελλάδα.

Όσον αφορά τη σχέση της µε τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι µετά το σκάνδαλο του «Qatar-gate», η Εύα δηλώνει σε δικούς της ανθρώπους: «Είµαστε γονείς».

Αυτήν τη στιγµή, ό,τι πιο σηµαντικό στη ζωή της Εύας είναι η δυόµισι χρόνων κορούλα της, την οποία προσπαθεί να µην αφήνει στιγµή µόνη της. Η ευρωβουλευτής, µάλιστα, µετά την αποφυλάκισή της, σε συνέντευξή της στην εφηµερίδα «Corriere della Sera», είχε µιλήσει για τη δικαστική υπόθεση που την αφορά και τις κατηγορίες που της έχουν απαγγελθεί.

«Αν είχα αναφερθεί σε σηµαντικά ονόµατα, θα είχα επιστρέψει στην κόρη µου, αλλά θα ψευδόµουν», είχε δηλώσει η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Παράλληλα, είχε υπογραµµίσει: «Αισθάνοµαι πιο δυνατή, εκτιµώ κάθε στιγµή µε την κόρη µου, δεν καταφέρνω να σταµατήσω να την κοιτάω».

Σε σχέση µε την παραµονή της στη φυλακή, αµέσως µετά τη σύλληψη, είχε πει: «Υπέφερα φοβερά από το κρύο, διότι µου πήραν το παλτό». Επίσης ότι: «Ανησυχούσα για την κόρη µου, διότι δεν µου επετράπη να καλέσω δικηγόρο, ούτε να µιλήσω µε την οικογένειά µου».

Μάλιστα, στο πλαίσιο της συνέντευξης στην ιταλική εφηµερίδα, η Εύα Καϊλή είχε φωτογραφηθεί και µε την κορούλα της.