Καλεσμένη στο «Πρωινό μας» ήταν η Ευγενία Δημητροπούλου, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην υιοθεσία της κόρης της αλλά και την καθημερινότητά της ως μαμά.

Αρχικά η Ευγενία Δημητροπούλου μίλησε για την απόφαση που πήραν με τον σύζυγό της να υιοθετήσουν την κόρη τους.

«Ήταν μια επιθυμία και των δύο χωριστά, πριν γνωριστούμε. Ένιωθα πως δεν θα το τολμήσω μόνη μου και απλώς αυτό μας ένωσε πολύ νωρίς. Γι’ αυτό γίνανε κάπως όλα στα στάδια γιατί εμείς τα είχαμε προγραμματίσει αυτό το στάδιο για να φτάσουμε εκεί. Αυτός ήταν ο στόχος μας», είπε.

Στη συνέχεια η Ευγενία Δημητροπούλου  έστειλε το δικό της μήνυμα σε όσους θέλουν να προβούν σε υιοθεσία.

«Αυτό που εγώ πιστεύω είναι ότι η υιοθεσία μπορεί να είναι επιλογή και όχι λύση. Είναι απόλυτα σεβαστό, ο καθένας να γίνεται γονιός με τον τρόπο που επιθυμεί. Εμείς είχαμε προτεραιότητα με αυτόν τον τρόπο και είμαστε ευγνώμονες που τα καταφέραμε», είπε.

Τέλος, η Ευγενία Δημητροπούλου μίλησε για τη νέα της ζωή ως μητέρα: «Και θα παίξω και θα κυλιστώ στα χώματα και θα προσπαθήσω να βάλω τα όριά μου. Προσπαθώ να το ζω 100%. Από την άλλη είναι η κούραση, οι συνθήκες. Μπορεί καμιά φορά το βράδυ να είσαι εξουθενωμένη (…) αλλά νομίζω ότι το ζω. Προσπαθώ να είμαι ήρεμη και να μιλώ πάρα πολύ, να εξηγώ. Τώρα είναι σε μια φάση ζόρικη στα 2,5 ετών αλλά ακούγονται αυτά που λέω και θα εμπεδωθούν».