Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» μίλησε η Ευγενία Δημητροπούλου, η οποία αναφέρθηκε στην κόρη της, Εύα αλλά και τη σχέση με τον σύζυγό της, αφότου υιοθέτησαν το παιδάκι τους.

«Φοβήθηκα το αν θα είμαι καλή μαμά, προσπαθώ να ζυγιάσω τις ενοχές μου μερικές φορές. Πιστεύω ότι από την πολλή αγάπη δεν έπαθε κανένας τίποτα. Μου άρεσε που δεν έγινα πολύ μικρή μαμά γιατί ένιωσα ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή. Η μικρή βίωσε τον γάμο πολύ ωραία, ήταν πάρα πολύ χαρούμενη γιατί θα φορούσε ωραία ρούχα»,  είπε αρχικά η Ευγενία Δημητροπούλου.

Για την σχέση της με τον σύζυγό της η Ευγενία Δημητροπούλου αποκάλυψε: «Η σχέση με τον σύζυγο, όταν έρχεται ένα παιδί, είναι όπως όταν γίνεται ένας ισχυρός σεισμός και όλα έχουνε σκορπίσει. Δεν ήξερα πώς είναι να είσαι γονιός, κάθε μέρα να προσπαθώ να ανταποκριθώ στις προκλήσεις που έρχονται μπροστά μου».

«Για μένα δεν έκανε καμία διαφορά αν αυτό το παιδί προϋπήρχε ή αν αυτό το παιδί εγώ το γεννούσα. Συνειδητοποίησα ότι είναι το παιδί μου από την ώρα που είδα τη φωτογραφία της μικρής. Βρίσκεις μια τέτοια δύναμη που λες εγώ αυτό το παιδί θα σκίσω βουνά αλλά θα το φέρω στο σπίτι του. Με νοιάζει πάρα πολύ τι μαμά θα είμαι για το παιδί μου, όχι για τους άλλους»,  συμπλήρωσε η Ευγενία Δημητροπούλου.