Τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση της Ευγενίας Σαμαρά και του Γιάννη Ποιμενίδη μετά από εννέα χρόνια. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι που μένει κάτω από την ίδια στέγη,, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Το πρωί της Πέμπτης ο Μαρίνος Βυθούλκας στην εκπομπή «Breakfast@Star»είπε στην Ελένη Χατζίδου και στον Ετεοκλή Παύλου ότι μίλησε με πρόσωπα από το στενό περιβάλλον της ηθοποιού και επιβεβαίωσαν τον χωρισμό.

«Είναι κάτι πολύ νωπό, πολύ φρέσκο και ούτε οι ίδιοι ακόμα το έχουν συνειδητοποιήσει. Η Ευγενία κάνει εργασιοθεραπεία, βρίσκεται συνεχώς σε γυρίσματα, είναι πολύ μουδιασμένη. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο χωρισμός είναι οριστικό», είπε ο δημοσιογράφος.

Το αμέσως επόμενο ρεπορτάζ θέλει την Ευγενία Σαμαρά να έχει προχωρήσει σε μία νέα σχέση με τον ηθοποιό Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο.

«Το ρεπορτάζ μου λέει ότι αυτή η είδηση είναι ανυπόστατη, είναι αναληθής, έχω μιλήσει με ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό περιβάλλον των δύο ανθρώπων και δεν ισχύει. Είναι μία αναληθής πληροφορία που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος στο Breakfast @ Star.