Η Εύη Βατίδου σε πρόσφατα συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν» μίλησε για τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει στην πορεία της και τις προσπάθειες που καταβάλλει καθημερινά για να μπορεί να στέκεται δυνατή ενώ αποκάλυψε αν έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις.

Έχεις δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση όλα αυτά τα χρόνια που είσαι στον χώρο του θεάματος;

Όχι. Δεν έχω δεχτεί καμία σεξουαλική παρενόχληση από τον κόσμο της τέχνης και του θεάματος. Τα δικά μου προβλήματα ήταν γνωστά ευρέως τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια. Ό,τι είχα να πω είχα το θάρρος και το είπα εκείνη τη στιγμή που μου συνέβαινε.

Αυτή τη στιγμή πολλά έχουν ξεπεραστεί και εγώ κάνω τις δικές μου προσπάθειες, με όποιον τρόπο μπορώ, να σταθώ δυνατή και ανεξάρτητη στα πόδια μου. Έχω έναν χαρακτήρα που δεν επέτρεπε και δεν έδινε περιθώρια σε κανέναν να με παρενοχλήσει. Είχα πάντα τον τρόπο να προχωράω μπροστά και να τα ξεπερνάω αυτά.

Έχεις κάνει κάποια πλαστική επέμβαση;

Όχι, έχω κάνει µόνο δερµατολογικές θεραπείες, µπότοξ και νήµατα.

Μιλώντας στη συνέχεια για τον νέο της σύντροφο, Ηλία Κωνσταντίνου και ττη διαφορά ηλικίας τους, η Εύη Βατίδου ανέφερε:

«Νιώθω υπέροχα, όλα έγινε πολύ γρήγορα. Γνωριστήκαμε στην Θεσσαλονίκη, δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη έγιναν όλα μαγικά. Η ηλικία δεν παίζει κανέναν ρόλο αν υπάρχει χημεία μεταξύ τους, καταλαβαινόμαστε με τα μάτια, είμαστε δύο μήνες μαζί. Το πρόβλημά μας είναι η διαφορά χιλιομέτρων που μας χωρίζει».

Από την πλευρά του ο σύντροφός της, πρόσφατα σε συνέντευξή του δήλωσε: «Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος για αυτή την εξέλιξη. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Με τέτοια γυναίκα μόνο έρωτας με την πρώτη ματιά θα μπορούσε να είναι».

«Δεν είμαι ζηλιάρης. Θα της πω αν κάτι με ενοχλήσει αλλά δεν κάνω σκηνές ζήλιας. Στην Εύη ερωτεύτηκα την ομορφιά της, τη δυναμικότητα, την ειλικρίνειά της», πρόσθεσε.