Η Εύη Βατίδου το βράδυ της Πέμπτης 16 Νοεμβρίου έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου (11/11).

Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια βρέθηκε συγκεκριμένα σε εγκαίνια καταστήματος εστίασης και μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών για το συμβάν.

«Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης αυτή τη στιγμή. Περιμένουμε ακόμα, θα δούμε. Δεν νομίζω να υπάρξει κάποιο θέμα, ο νόμος θα δείξει. Υπάρχει μία περίπτωση να πάει πιο γρήγορα αλλά αυτά είναι θέματα του Αλέξη (Κούγια), δεν τα γνωρίζω», δηλώνει η Εύη Βατίδου.

«Δεν έκανα σκέψεις εκείνη την ώρα. Του είπα: “ποιος είσαι εσύ;” Στην αρχή σκέφτηκα μήπως μου την είχανε στημένη», παραδέχεται στις τηλεοπτικές κάμερες για το συμβάν.

«Ο Αλέξης έχει αναλάβει τα νομικά μου θέματα και είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό. Του έχω πάρα πολλή εμπιστοσύνη σε αυτό το κομμάτι, δεν το συζητώ. Δεν έχω ούτε μία αμφιβολία ότι μπορεί να αφήσει να υπάρξει κάποιο κενό, οπότε όλα καλά», σημειώνει στη συνέχεια των δηλώσεων η Εύη Βατίδου.

«Θα μου έκανε εντύπωση εάν δεν δεχόταν να το κάνει. Ήμουν σίγουρη ότι θα με βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι, δεν είχα καμία αμφιβολία. Το θεωρούσα αυτονόητο και βγήκα σωστή», παραδέχεται το πρώην μοντέλο.

«Είμαστε σε επικοινωνία με τον Αλέξη, έδειξε ενδιαφέρον για μένα. Χάρηκαν και τα παιδιά που έδειξε ενδιαφέρον. Δεν με γοητεύει, με ευχαριστεί. Με κάνει να αισθάνομαι ότι με υποστηρίζει. Επανασύνδεση το θεωρώ κατά κάποιο τρόπο, με την έννοια του ότι μιλάμε 3-4 φορές τη μέρα. Αυτά του αρέσει να συζητάμε. Λίγο τον έχω ζαλίσει αυτές τις μέρες, είναι η αλήθεια γιατί ξέρω ότι εργάζεται πάρα πολύ».

«Ευτυχώς έχουμε βγει όλοι σώοι και αβλαβείς από αυτή την ιστορία. Τώρα το τι ακούγεται και το τι γράφεται χωρίς στοιχεία και εκθέσεις είναι όλα ανυπόστατα. Δεν θέλω καμία συγγνώμη από την άλλη πλευρά, ούτε να τους ξαναδώ θέλω. Μακριά μου», καταλήγει η Εύη Βατίδου.