Πρόσφατα η Εύη Βατίδου μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για το ενδεχόμενο τεκνοθεσίας ομόφυλων ζευγαριών και τα παιδιά που μεγαλώνουν σε ορφανοτροφεία.

«Να ξέρουν ότι οι γονείς του δεν το έχουν αποδεχτεί γιατί το παράτησαν σε ένα ορφανοτροφείο και τελικά το έχουν πάρει δύο ανάδοχοι γονείς, οι οποίοι μεταξύ τους είναι ομόφυλο ζευγάρι», είπε  η Εύη Βατίδου.

Η Κατερίνα Καινούργιου βλέποντας το απόσπασμα σχολίασε: «Αν είναι δυνατόν να λες ένα παιδάκι βρέθηκε σε ίδρυμα, το παράτησαν οι γονείς του, είναι ντροπιαστικό, αλήθεια. Στα ιδρύματα δεν είναι μόνο παιδιά που τα παράτησαν οι γονείς τους, μπορεί να σκοτώθηκαν οι γονείς τους, να τα πήρε η Πρόνοια από τους γονείς τους».

Η Εύη Βατίδου με νέες δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» απάντησε στην Κατερίνα Καινουργιου: «Εγώ χρησιμοποίησα την έκφραση: “Τα υιοθετημένα παιδιά είναι πεταμένα;” Όχι, η λέξη “πέταμα” που είπανε να την πάρουν πίσω και όποιος το έγραψε να το πάρει πίσω και όποιος το χρησιμοποιεί να το πάρει πίσω» .

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τα είπε κατά τη γνώμη της γιατί κατά τη δική μου τη γνώμη είναι ντροπιαστικό ο γονιός να το παρατάει το παιδί. Τι είναι, σκυλί το παιδί;».

«Είμαι μάνα, έχω μεγαλώσει παιδιά, εγώ ξέρω τι σημαίνει να μεγαλώνεις παιδιά, εγώ ξέρω τι σημαίνει να τσακώνεσαι μέσα στο σπίτι σου», κατέληξε η Εύη Βατίδου.