Στην κάμερα του Happy Day μίλησε η Εύη Βατίδου, η οποία ρωτήθηκε για την απάντηση που έδωσε ο πρώην σύζυγός της Αλέξης Κούγιας αναφορικά με το ενδεχόμενο επανασύνδεσής τους και τη νέα του σχέση.

«Εμένα άλλα μου είχε πει, οπότε δεν με ενόχλησαν τα όσα είπε. Έκανε μία δήλωση και είχε κάποιον λόγο για να την κάνει. Γιατί όποτε κάνει δηλώσεις, είναι πολύ συγκεκριμένος και ξέρει πάρα πολύ καλά τι λέει και κάτι έχει στο μυαλό του. Έχει υπάρξει επανασύνδεση υπό την έννοια, ότι έχουμε έρθει πιο κοντά.

Δεν έχουμε καταλάβει σε ποια σύντροφό του αναφέρεται. Μήπως να βάλουμε στο silver alert μία αγγελία ότι ψάχνουμε μία υψηλοτάτου επιπέδου; Πριν κάνει ο Αλέξης αυτή τη δήλωση, ήξερα ότι δεν υπάρχει σύντροφος. Μου είχε πει ότι είχε χωρίσει. Μπορεί να συμβεί να χωρίσει και να τα ξαναβρεί. Εκείνον να ρωτήσετε κι όχι εμένα», είπε αρχικά η Εύη Βατίδου.

Στη συνέχεια, η Εύη Βατίδου τόνισε ότι θα κάνουν Χριστούγεννα με τον πρώην σύζυγό της και τα παιδιά τους, όπως συνηθίζουν.

«Θα ήθελα να τον ρωτήσετε αφού μας λέει ότι κάποιος του στάθηκε σε ένα συγκεκριμένο συμβάν, τότε εγώ αυτά τα 22 χρόνια τι κάνω; Τον βλέπω ευτυχισμένο τον τελευταίο καιρό κι αυτό κάνει καλό και σε εμένα και στα παιδιά μας», κατέληξε η Εύη Βατίδου.