Κρατούμενη ως σήμερα, που θα οδηγηθεί στον Ανακριτή, παραμένει η Εύη Βατίδου σε βάρος της οποίας ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για τροχαίο περιστατικό στην Γλυφάδα με την εμπλοκή μοτοσικλέτας.

Το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε ο δικηγόρος της 57χρονης συνεπιβάτιδας της μηχανής που τραυματίστηκε στη συμπλοκή με την Εύη Βατίδου.

«Η 57χρονη έχει κατάγματα και σήμερα αναμένεται να ενημερωθεί από τους γιατρούς για την περαιτέρω νοσηλεία της. Αυτό που μου έχει μεταφέρει η εντολέας μου, είναι ότι το τζιπ τους κυνηγούσε και κάποια στιγμή τους έφτασε και τους χτύπησε από πίσω. Αυτή είναι η εικόνα που μου έχουν δώσει, γιατί δε τους έχω δει ακόμα» ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος της 57χρονης.

«Είναι μια δικογραφία που είναι σε εξέλιξη… Υπάρχει μια φερόμενη ως υπεύθυνη που είναι κρατούμενη, και υπάρχουν και δυο άνθρωποι που έχουν υποστεί κάποιες κακώσεις, η μια πιο σοβαρές… Δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες γιατί είναι στοιχεία της δικογραφίας. Αυτό που ξέρω είναι ότι έχουμε μια γυναίκα τραυματισμένη, με αρκετές σωματικές βλάβες… » κατέληξε,

Η Ελεονώρα Μελέτη καλωσόρισε στον αέρα της εκπομπής και τον δικηγόρο της Εύης Βατίδου, Αλέξη Κούγια, ο οποίος όμως όταν αντιλήφθηκε πως στην ίδια γραμμή είναι και ο συνήγορος της άλλης πλευράς, εμφανώς εκνευρισμένος, είπε στην παρουσιάστρια: «Δε κάνω δικαστήρια στην τηλεόραση. Λυπάμαι, έπρεπε να με ενημερώσετε» και στη συνέχεια, με μια πρόταση ανέφερε τη θέση του μοντέλου.