Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» μίλησε η Εύη Βατίδου, με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια στο «Πρωινό», όπου και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνη.

«Τον ευχαριστώ και δημόσια που μίλησε τόσο όμορφα, αναπολώντας αναμνήσεις και στιγμές του παρελθόντος, των καλών στιγμών του παρελθόντος. Ίσως λόγω της γιορτής μας, θυμήθηκε όλο αυτό το κομμάτι και με ξανακάλεσε να γιορτάσουμε μαζί. Κάναμε ό,τι κάνουμε συνήθως κάθε χρόνο. Τουλάχιστον με αναζητά κάποιες στιγμές και αυτό με χαροποιεί, γιατί μου αρέσει να έχω καλές, φιλικές, σχέσεις μαζί του», είπε αρχικά η Εύη Βατίδου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν υπάρχει η σύντροφος του Αλέξη Κούγια. Δεν έχω καταλάβει. Κάποιος μου είπε, κάτι μου είπανε… Εμένα δεν μου τη σύστησε κανένας. Δεν με νοιάζει τι έλεγε στο παρελθόν για τις σχέσεις μου. Το έχω ξεχάσει , το μέλλον με νοιάζει και όχι το παρελθόν».

Στο ερώτημα για το ενδεχόμενο να είναι ξανά μαζί μετά την προσέγγισή του, η Εύη Βατίδου υπογράμμισε:

«Εγώ επιθυμώ να έχω μία καλή, φιλική σχέση μαζί του. Δεν ξέρω τι σκέφτεται αυτή τη στιγμή ο ίδιος. Αν θα έδινα μια νέα ευκαιρία σε εκείνον, είναι κάτι που πρέπει να το συζητήσω μαζί του».