Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» ήταν το πρωί της Πέμπτης, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία συναντήθηκε για πρώτη φορά με την Αφροδίτη Γραμμέλη, μετά την κόντρα που είχε ξεσπάσει πριν η πρώτη φύγει για το Survivor All Star.

Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε on air το παρασκήνιο της συνάντησής τους στα στούντιο λέγοντας: «Μπαίνει η Ευρυδίκη μέσα, ανταλλάσσουν καλησπέρες, μιλούν στον ενικό, μια χαρά».

«Δεν έχουμε ξαναμιλήσει και δεν έχουμε ξαναϊδωθεί ποτέ στη ζωή μας. Πρώτη φορά επικοινωνούμε» είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη, με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να απαντά: «Θα συνεχίσουμε να επικοινωνούμε από το twitter, κάντε με ξε-μπλοκ. Δεν σε βρίσκω».

«Κάνεις κάποιο λάθος αγαπητή μου. Δεν σε έχω μπλοκ» αποκρίθηκε η δημοσιογράφος.

«Θα σε αναζητήσω καλύτερα» ανταπάντησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, για όλους τους ανθρώπους υπάρχουν ατυχείς στιγμές. Γιατί να μην την καλημερίσω; Έχουμε να χωρίσουμε κάτι;».

«Προχωράμε μπροστά. Τηλεόραση κάνουμε και πράγματα γράφονται και λέγονται και ο καθένας υπερασπίζεται τη θέση του, αλλά δεν χρειάζεται αυτό το πράγμα να γίνεται σίριαλ με δημόσιες διαφωνίες. Άλλωστε αν είχαμε κάτι να πούμε, από τη στιγμή που συναντηθήκαμε, θα το πούμε off camera. Εγώ αυτό πιστεύω. Ας προχωρήσουμε στις καλημέρες και στις καλησπέρες. Η στήλη μου και η κριτική μου δεν είναι ποτέ επί προσωπικού, είναι πάντα με άξονα την τηλεόραση» κατέληξε η Αφροδίτη Γραμμέλη.