Το πρωί της Δευτέρας 6/11 έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Πρωινό Σου Σού ότι η Βρισηίδα Ανδριώτου έκανε ασφαλιστικά μέτρα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου προκειμένου να μην ξανανεφερθεί στο όνομά της και να μην μπορεί να την πλησιάσει.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Δεν έχω πάρει κάτι στα χέρια μου. Άνοιξα την τηλεόραση και είδα αυτό, ότι μου έκανε ασφαλιστικά μέτρα. Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει ανάλογα με το τι έχει στην ψυχούλα του. Είναι κι αυτός ένας τρόπος όταν δε βρίσκεσαι στην επικαιρότητα να βρεθείς στο επίκεντρο και να κάνεις μια διαφήμιση στο όνομά σου. Γι΄ αυτό το λόγο θεωρώ ότι γίνεται αυτό, αυτή τη στιγμή.

Δε συναναστρεφόμαστε, δεν κινούμαστε στους ίδιους χώρους, δε βγαίνουμε στα ίδια μαγαζιά ώστε να συναντά η μια την άλλη. Έτυχε να βρεθούμε σε μια επίδειξη μόδας, κι εγώ να ανοίξω και να κλείσω την επίδειξη. Δεν έγινε κάτι άλλο. Ήταν η πρώτη φορά μετά από καιρό που βρεθήκαμε σε κοντινή απόσταση η μια με την άλλη» ανέφερε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Και συνέχισε: «Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζεται όπως επιθυμεί, κι εκείνη εκφράστηκε με τον τρόπο που είδαμε. Δεν έχω μιλήσει με τον δικηγόρο μου. Αν έρθει κάποιο χαρτί, θα πράξω κι εγώ τα νόμιμα. Βέβαια, μπορούμε να θυμηθούμε και κάτι αντίστοιχο που έγινε πριν λίγους μήνες με την Μαίη, που δεν πήρε ποτέ κανένα χαρτί στα χέρια της.Αν την είχα απέναντί μου, δε θα της έλεγα κάτι. Θα της ευχόμουν μόνο ο Θεός να της δώσει φωτίσει και ηρεμία και γαλήνη στην ψυχή της και γρήγορα να έχει ό,τι καλύτερο επιθυμεί στη ζωή της και τα επαγγελματικά της, και να πάει τόσο ψηλά η δουλειά της που μέσα από εκεί να ακούγεται το όνομά της στα Μέσα και όχι μέσα από τέτοιες κατασκευασμένες χωρίς λόγο ενέργειες».