Η Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε αρκετά φορτισμένη συναισθηματικά στην έναρξη της σημερινής της εκπομπής.

Αρχικά, η Φαίη Σκορδά είπε προλογίζοντας την υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον Απόστολο Λύτρα: «Με συγχωρείτε απλώς αυτή τη στιγμή τρέμω. Θα εξηγήσω το γιατί σε λίγο».

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια αφού έδωσε το ρεπορτάζ με όλες τις τελευταίες εξελίξεις, πήρε και πάλι το λόγο θέλοντας να εξηγήσει το λόγο της τόσο έντονης συναισθηματικής της φόρτισης. Πιο συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε ότι μια φίλη της, της έστειλε κάποια μηνύματα από δική της κακοποίηση και μερικά μηνύματα μέσω των οποίων εξηγούσε τους λόγους που δε μίλησε γι’ αυτή.

Η Φαίη Σκορδά ανέφερε: «Με συγχωρείτε, θέλω να κάνω μία αναφορά ενός λεπτού. Πριν ξεκινήσει η εκπομπή, ένας δικός μου άνθρωπος, μια φίλη μου, δεν είναι φίλη μου που κάθε μέρα συναντιόμαστε, αλλά είναι φίλη αρκετών ετών, που ο άνδρας της είναι γνωστός στον δικό του χώρο, μου έστειλε κάποια μηνύματα και κάποιες φωτογραφίες, με αφορμή όλη αυτή την ιστορία.

Κράτησα μόνο 2-3 μηνύματα, προφανώς, αν και η ίδια δεν έχει θέμα, δε θα δείξω τις φωτογραφίες… Μου γράφει, “είμαστε πολλές, που μας παρακαλούσαν οι γιατροί με δάκρυα στα μάτια να καταγγείλουμε και σκεφτόμασταν τον κοινωνικό στιγματισμό των παιδιών μας από έναν πατέρα κακοποιητή”. Αυτό είναι που σταματάει πολλές γυναίκες.

Είναι η κοινωνία, που τι θα λέει; Ο μπαμπάς σου που έδειρε τη μαμά σου; Αυτό σταματάει τα θύματα να μιλήσουν. Δεν είναι ότι δεν έχουν τη δύναμη. Η συγκεκριμένη είναι και πάρα πολύ οικονομικά ανεξάρτητη…. Δεν έχει να κάνει ούτε με τις σπουδές, ούτε με την καλλιέργεια».

Δείτε το βίντεο: