Σε αντιπαράθεση ήρθαν στον αέρα της εκπομπής «Fay’s time» η Φαίη Σκορδά και ο καλεσμένος της, Σταμάτης Γαρδέλης.
Όλα άρχισαν, όταν ο ηθοποιός σχολίασε την ενόχληση του Στέφανου Κασσελάκη με τον Γιώργο Αυτιά παραλληλίζοντας τον τρόπο που συστήθηκε στους ψηφοφόρους του, με μια ακραία κατάσταση.

«Καλημέρα, κτηνοβάτης» ήταν η ατάκα του Σταμάτη Γαρδέλη που ενόχλησε τη Φαίη Σκορδά.

Ακολουθεί ο διάλογος ανάμεσά τους:

Φαίη Σκορδά: «Τι είναι τώρα αυτό που μας είπες Σταμάτη μου;»

Σταμάτης Γαρδέλης: «Με το καλημέρα σας, μάς έδειξε τη σεξουαλική του ταυτότητα και από την άλλη έχει θέμα γιατί βγήκε στο προσκήνιο. Δεν το εξετάζω, αλλά δε με αφορά. Με αφορά ο λόγος ενός πολιτικού άνδρα.

Φαίη Σκορδά: «Μιας γυναίκας πολιτικού σε αφορά;»

Σταμάτης Γαρδέλης: «Ναι αλλά μιλάω για τον Κασσελάκη. Να πούμε “το” Κασσελάκη; Να πάμε στο ουδέτερο; Με ενδιαφέρει ο λόγος… Δε με αφορά το τι κάνει στην προσωπική του ζωή» είπε και συνέχισε με ακραία παραδείγματα.

Φαίη Σκορδά: «Λίγο τα μπερδεύεις και δεν έχω όρεξη να κάνω μάθημα τώρα σε κανέναν. Αν θες στο διάλειμμά, μπορώ να σου εξηγήσω. Αυτή τη στιγμή, τα παραδείγματα που φέρνεις είναι πολύ λάθος και προσβλητικά. Δε μπορείς να τα εξισώνεις με άλλες περιπτώσεις. Είναι λάθος. Δε μιλάμε για ακραίες παθολογικές καταστάσεις που μου τις φέρνεις σαν παραδείγματα… Δεν είναι προσανατολισμός. Δεν είναι επαγγελματικός προσανατολισμός, δεν είναι επιλογή, δεν είναι προτίμηση. Ένας άνθρωπος αγαπάει….»

Σταμάτης Γαρδέλης: «Είναι σεξουαλικός προσανατολισμός. Να έχουμε να προβληματιζόμαστε τώρα αν μπορούμε να νοικιάσουμε μήτρες για να κάνουμε παιδιά. Δε μας ενδιαφέρει αν έχει πλούσια συναισθήματα, να τα κρατήσει για τον εαυτό του… Εγώ συστήνομαι “καλημέρα γυμνιστής”, μπορώ να βγάλω τα ρούχα μου εδώ; Όχι… Υπάρχει ένα μέτρο… Μπορεί να είμαι ερωτευμένος με ένα ζώο, και να έχω πολλά συναισθήματα γι΄αυτό. Υπάρχει η αιδώς»

Φαίη Σκορδά: «Μου φέρνεις παραδείγματα που είναι τόσο ακραία που αισθάνομαι ότι με υποτιμάς. Αν αυτές είναι οι απόψεις σου…»

Σταμάτης Γαρδέλης: «Βγάλε το ακουστικό σου αν θέλεις να μιλήσουμε»

Δείτε όλα όσα έγιναν εδώ: