Η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή της, με αφορμή την προβολή ενός βίντεο για τον νεογέννητο γιο της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου, θέλησε να στείλει τις ευχές της στην καλή της φίλη, Πολίνα Νιάρχου, που γέννησε και εκείνη πρόσφατα το μωράκι της.

Όπως ήταν αναμενόμενο η Κατερίνα Καινούργιου συγκινήθηκε και ο Γρηγόρης Γκουντάρας ευχήθηκε με τη σειρά του και στην παρουσιάστρια να ζήσει το θαύμα της μητρότητας, με την Κατερίνα Καινούργιου να ξεσπάει σε δάκρυα.

«Μέσα από την καρδιά μου, στο εύχομαι ειλικρινά γιατί καταλαβαίνω και αυτό είναι η αλήθεια σου πόσο πόσο πολύ το θέλεις. Αυτό το παιδάκι θα είναι τρισευτυχισμένο και θα μεγαλώσει σωστά. Με το καλό ο Θεός να στο φέρει. Πολλές φορές το παρεξηγούν που το λες αλλά εγώ που σε γνωρίζω από κοντά ξέρω πόσο πολύ το θέλεις» είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Τότε η Κατερίνα Καινούργιου φανερά συγκινημένη είπε: «Μπορεί για κάποιους να μην είναι το τυχερό του… Διάβαζα πάλι κακίες. Τόσο κακό είναι να λέει μία γυναίκα όταν κοντεύει τα 40 ότι θέλει να κάνει παιδί; Το θεωρείτε κακό; Συγγνώμη με πιάνουν τα ψυχολογικά μου. Και να μην κάνω παιδάκι, θα έχω τα βαφτιστήρια μου και όλα τέλεια».