Η Φανή Χαλκιά μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram μίλησε για πρώτη φορά για τη δύσκολη περίοδο που βιώνει μετά το θέμα υγείας του συζύγου της, Λούη Καραμάνου αλλά και την έκρηξη στο beach bar που διατηρεί στην περιοχή της Στούπας στη Μεσσηνία.

Στις 04:10, Παρασκευή 5 Ιουλίου τα ξημερώματα, άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος του συζύγου της Φανής Χαλκιά.

Αναλυτικά η ανάρτησή της

«Μια πολύ δύσκολη χρονιά για εμένα συνεχίζεται. Στις 5 Νοεμβρίου, ο άντρας μου υπέστη ρήξη ανευρύσματος. Το σοκ ήταν τεράστιο αλλά η πίστη μου στη δύναμή του και στον Θεό πολύ μεγάλη. Τελικά είχα δίκιο και από χτες ο άντρας μου βρίσκεται στο κέντρο αποκατάστασης. Από νωρίς ξεκίνησαν οι ψίθυροι στη Μάνη ότι τα δυο beach bar που διατηρεί δεν θα ανοίξουν φέτος.

Εγώ, ως όφειλα (όπως ένιωθα) προς τον Λούη και προς τα δυο αγοράκια μου που λατρεύουν την παραλία της Καλόγριας στη Μεσσηνιακή Μάνη, φυσικά και τα λειτουργώ. Δεν μπορώ πραγματικά να φανταστώ ποιος δεν θέλει να είμαστε εκεί και ξεκίνησε ένας μικρός πόλεμος από όταν τα ετοιμάζαμε, βάζοντας φωτιά (ένας τύπος με full face), και τώρα, προσπαθώντας να μας τινάξουν στον αέρα, όταν πραγματικά δεν έχουμε πειράξει κανέναν άνθρωπο.

Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ ποιος άνθρωπος θα μπορούσε να προσπαθήσει να κάνει κακό σε μια γυναίκα που προσπαθεί να ζει τα παιδιά της, με τον άντρα της σε μια πραγματικά δύσκολη κατάσταση. Εμπιστεύομαι την Ελληνική Αστυνομία και περιμένω να βρει τον ένοχο.. Εγώ θα συνεχίζω να παλεύω για τους τρεις άντρες της ζωής μου μόνο με αγάπη», έγραψε η Φανή Χαλκιά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fani Halkia (@fanihalkia)