Ξέσπασε ο Φίλιππος Σοφιανός μέσα από τα social media.  Αφορμή στάθηκε το γεγονός της ακύρωσης της θεατρικής παράστασης «Απιστία» που σκηνοθετούσε και κατείχε πρωταγωνιστικό ρόλο, λίγες μόλις ημέρες πριν την πρεμιέρα.

Στη θεατρική παράσταση «Απιστία», πέρα από τον Φίλιππο Σοφιανό, θα πρωταγωνιστούσαν και η Ζέτα Δούκα με τον Χρήστο Μαλάκη ενώ η πρεμιέρα ήταν προγραμματισμένη για τις 11 Νοεμβρίου.

Όλο αυτό το διάστημα οι ηθοποιοί πραγματοποιούσαν κανονικά τις πρόβες τους, ωστόσο, δυο μόλις εβδομάδες πριν την πρεμιέρα τους, ενημερώθηκαν από το θέατρο ότι δεν μπορούν να προχωρήσουν στην πραγματοποίηση της παράστασης.

«ΑΠΙΣΤΙΑ ολκής από το θέατρο ΑΥΛΑΙΑ του ΠΕΙΡΑΙΑ σε ηθοποιούς, σκηνοθέτη, σκηνογράφο, συντελεστές…. Ύστερα από πέντε ολόκληρες εβδομάδες πρόβες το θέατρο ανακοινώνει στον θίασο ότι δεν μπορεί να προχωρήσει για να φτάσει η παράσταση στην πρεμιέρα. Δύο μήνες δουλειά πετάγονται στο δρόμο… Ηθικό δίδαγμα: Συνεργασίες ΜΟΝΟ με επαγγελματίες παραγωγούς ΕΓΝΩΣΜΕΝΟΥ ΚΥΡΟΥΣ…», έγραψε στην ανάρτησή του ο Φίλιππος Σοφιανός.