Ο γνωστός Youtuber, Fipster (Φίλιππος Ιωάννου) μιλώντας στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, ρωτήθηκε για το ποιο είναι χειρότερο σχόλιο που έχει λάβει.

«Έχω πετύχει στο Youtube να μου λένε ότι επειδή έχω διάσημους φίλους, έγινα γνωστός. Είναι πολύ προσβλητικό να λένε ότι έγινα γνωστός λόγω της Μαίρης Συνατσάκη. Ρε δεν πά να…» είπε χαρακτηριστικά ο Fipster.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη Μαίρη Συνατσάκη, και στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε καθώς είπε σε βίντεό της ότι θα αφήσει να επιλέξει το κοινωνικό φύλο του.

«Είναι τραγικό. Το ότι η Μαίρη είπε ότι θα αφήσει το παιδί της να επιλέξει τι θέλει να κάνει, αυτοί που γράφουν αυτά τα σχόλια δεν ξέρουν τι σημαίνει αγάπη και αποδοχή.

Η Μαίρη μίλησε μόνο για το δικό της παιδί και είπε ότι βιολογικά γεννήθηκε κορίτσι, αλλά το κοινωνικό της φύλο θα το επιλέξει η ίδια. Πρέπει να είσαι εντελώς λίγος στη ψυχή για να μπορέσεις να σχολιάσεις αυτό αρνητικά. Στενοχωρήθηκε, δεν εκνευρίστηκε. Επειδή έχει κάνει 10 χρόνια ψυχοθεραπείας, κάθεται και απαντά στα αρνητικά σχόλια με κατεβατά κείμενα και επιχειρήματα», είπε ο Fipster.