Τον τρόπο που κρίνει τις διαγωνιζόμενες του My Style Rocks η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, σχολίασε η Φλορίντα Πετρουτσέλι το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», η οποία ανέφερε πως βλέπει μια τεράστια αλλαγή στη συμπεριφορά της, σαν κάποιος να την έχει βάλει σε έναν ρόλο.

«Παιδιά, δεν ξέρω τι έχει πάθει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Τι ρόλο την έχουν βάλει να εκπληρώσει φέτος σε αυτή την εκπομπή; Την έχω δει και σε άλλες εκπομπές, όπου έπαιζε την καλή και της ταίριαζε πιο πολύ. Μα είναι πολύ γλυκιά και ευγενική. Τώρα με τα κορίτσια και ειδικά με μία συγκεκριμένη τα “έχει”, δεν την αφήνει να μιλήσει, τη βάζει στη γωνία και κάποιες φορές είναι και προσβλητική, χωρίς πλάκα το λέω.
Θεωρώ ότι δεν της κάνει καλό, γιατί είναι πολύ καλύτερη και πιο ευγενική απ’ αυτό που βγάζει προς τα έξω στο My Style Rocks», είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πραγματικά θεωρώ ότι είναι λάθος αυτό το marketing, δεν της ταιριάζει. Είναι κρίμα, δεν ξέρω ποιος τη συμβουλεύει, ποιος της έχει πει ότι πρέπει να είσαι έτσι, γιατί δε μπορεί να είναι ο εαυτός της. Την έβλεπα και στην απογευματινή εκπομπή που έκανε και τώρα λες: είναι αυτή η ίδια κοπέλα;».