Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Secret, μίλησε για τη φετινή τηλεοπτική της παρουσία, μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά «Μαύρο Ρόδο».  Η ταλαντούχα ηθοποιός υποδύεται τη μοναχή Ελισάβετ στη σειρά του MEGA και όπως έχει αποκαλύψει, για τις ανάγκες του ρόλου της, χρειάστηκε να κλειστεί για κάποιες ημέρες σε μοναστήρι.

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου θυμήθηκε την εμπειρία της από τον εγκλεισμό της και παραδέχτηκε πως στην αρχή ένιωθε αρκετό άγχος, το οποίο όμως απέβαλε γρήγορα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴍɪᴄʜᴀɪʟ ᴛᴀʙᴀᴋᴀᴋɪs (@michail_tampakakis)

«Η αλήθεια είναι ότι, πριν φτάσω στο μοναστήρι, είχα άγχος. Η εικόνα που είχα στο μυαλό μου για τα μοναστήρια ήταν λιγάκι τρομακτική. Αντιθέτως, η Αγία Ειρήνη στο Ρέθυμνο είναι ένα πανέμορφο, ονειρικό, φιλόξενο μέρος που ξεχειλίζει από την αγάπη των μοναχών» ανέφερε αρχικά η Φωτεινή Παπαθεωδόρου.

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια η πρωταγωνίστρια του «Μαύρου Ρόδου», μπαίνοντας στο μοναστήρι, εκείνο που φοβόταν ήταν το άγνωστο: «Περιτριγυρισμένη, λοιπόν, από όλη αυτή την ομορφιά της φύσης και έχοντας πολύ χρόνο μόνη μου, με τις σκέψεις μου, κατάλαβα πως, όταν δεν γνωρίζεις κάτι, δεν μπορείς και να το κατανοήσεις. Όλοι μας είμαστε άνθρωποι. Και δεν χρειάζεται να φοβάσαι το άγνωστο, γιατί συχνά σε υποδέχεται με ένα χαμόγελο».