Σε μία ιδιαίτερη βραδιά, γεμάτη επιτυχίες και συγκίνηση που πραγματοποιήθηκε στο «Έναστρον»,, γιόρτασαν τις πολυπλατινένιες, πλατινένιες και χρυσές επιτυχίες τους, οι ΜΕΛΙSSES και η Panik Records στο .

Στη λαμπερή βραδιά, που έγινε στο «Έναστρον», όπου οι ΜΕΛΙSSESS εμφανίζονται αυτή τη σεζόν με μεγάλη επιτυχία, μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και παρουσίασε η Δανάη Μπάρκα, βραβεύτηκαν και οι συντελεστές των τραγουδιών και οι συνεργάτες που συνέβαλαν σ’ αυτές τις μεγάλες επιτυχίες.

Παρόντες ήταν καλλιτέχνες που έχουν συνεργαστεί κατά καιρούς με τις ΜΕΛΙSSES, το team της Panik Records, άνθρωποι από τον χώρο του ραδιοφώνου και των ΜΜΕ, φιλικά και συγγενικά πρόσωπα, καθώς και θαυμαστές του συγκροτήματος.

Ωστόσο, από την ιδιαίτερη αυτή στιγμή του Χρήστου Μάστορα δεν θα μπορούσε να λείπει και η πρώην παίκτρια του GNTM, Γαρυφαλλιά Καληφώνη, με την οποία φημολογείται ότι είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη καμάρωσε τον αγαπημένο της, διακριτικά, σε ένα από τα τραπέζια του νυχτερινού κέντρου, ενώ ήταν λαμπερή και ιδιαίτερα ευδιάθετη.

Ο Χρήστος Μάστορας όλα αυτά τα χρόνια έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική του ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μετά τον χωρισμό του με τη Χριστίνα Παπαδέλλη, δεν έχει βγει τίποτα προς τα έξω που να αφορά τι κάνει στην προσωπική του ζωή.

Ο Χρήστος Μάστορας καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού βρισκόταν σε περιοδεία ωστόσο, παράλληλα απολάμβανε και τις διακοπές του με την νέα αγαπημένη του, Γαρυφαλλιά Καλληφώνη.

Το ζευγάρι απολαμβάνει τον έρωτά του και προς το παρόν δεν βιάζεται να περάσει στο επόμενο βήμα της σχέσης. Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη διατηρεί το σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας, πολύ συχνά όμως επισκέπτεται και του Χρήστου, με τον οποίον περνούν όμορφες στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.