Ο απόλυτος Έλληνας σταρ την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου είχε τα γενέθλιά του και έγινε 52 ετών. Από τους πρώτους που του ευχήθηκαν ήταν ο Χρήστος Μάστορας με τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου όπου οι δυο τους εμφανίζονται αυτή τη σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα ο Χρήστος Μάστορας εμφανίστηκε στη σκηνή με μια τούρτα-υπερπαραγωγή και τραγούδησε στον Σάκη Ρουβά το γνωστό γενέθλιο τραγούδι.

Ο ίδιος μάλιστα όταν έσβησε τα κεράκια με τον αριθμό 52, είπε με χιούμορ: «Ανάποδα τα έβαλες».

Εμφανώς συγκινημένος ο Σάκης Ρουβάς ευχαρίστησε για τις ευχές τόσο τον Χρήστο Μάστορα, όσο και όλους τους θαμώνες του μαγαζιού, με τους περισσότερους εξ αυτών να έχουν τα κινητά στα χέρια και καταγράφουν την ξεχωριστή αυτή στιγμή! Το πάρτι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Ο Σάκης Ρουβάς μιλώντας για το πέρασμα του χρόνου σε παλιότερη συνέντευξή του είχε πει: «Είμαι πιο ώριμος από ποτέ, η ζωή πλέον παίρνει άλλες διαστάσεις για μένα, έχει άλλο νόημα και πράγματι νιώθω καλύτερα από ποτέ. Δεν εγγυώμαι ότι δε θα βάψω τα μαλλιά μου γιατί μπορεί να κάνω κάτι και να χρειαστεί να τα κάνω ξανθά. Ο χρόνος μας κάνει καλύτερους, τον αγαπάμε».