Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη το Σάββατο (28/01) υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος ο ηθοποιός μέσα από το Instagram.

Το βράδυ της Κυριακής 28 Ιανουαρίου, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης ανέβασε ένα Instagram story, με την πρώτη φωτογραφία του μωρού, μέσα από το μαιευτήριο. «Καλώς ήρθες» έγραψε στην ανάρτησή του, που έδειχνε τα χέρια των γονιών και της κόρης τους, αλλά και το καρτελάκι με τα στοιχεία του μωρού, στο χέρι του.

Πριν από λίγο καιρό, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και είπε για το πρώτο του παιδί: «Μόνο χαρά νιώθω για το πρώτο μου παιδί. Υπάρχει ευλογία από το σύμπαν. Σε ένα ζευγάρι που θέλει να κάνει παιδί, είναι μία στιγμή μεγάλης ευτυχίας. Το απολαμβάνουμε και είναι ακόμα στην αρχή του αυτό το ταξίδι. Έχει πολύ δρόμο. Περιμένω να το βιώσω. Μέχρι στιγμής είναι όλα καινούργια και τα μαθαίνω με χαρά και όχι με άγχος. Υπάρχει μία έγνοια που θα έρθει στον κόσμο. Όλα τα στάδια μέχρι στιγμής μάς δίνουν μόνο χαρά».

Θυμίζουμε πως ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη παντρεύτηκαν έπειτα από 14 χρόνια κοινής πορείας πριν λίγους μήνες.

«Έχω παντρευτεί. Το λέω πρώτη φορά επειδή με ρώτησες. Όταν με ρωτούσαν και δεν είχε γίνει, δεν απαντούσα ότι έγινε. Έχει γίνει πρόσφατα σχετικά αλλά παραπάνω δεν θα πω. Δεν ήταν το επόμενο βήμα, αλλά μία φυσική εξέλιξη που θα μπορούσε να μην γίνει. Και να μη γινόταν, είμαστε μαζί 14 χρόνια. Είναι ένα χαρτί που και ο άλλος θα αισθανθεί ασφάλεια με εσένα κι εσύ με αυτόν. Ενώ δεν είναι τίποτα για εμένα, αισθάνθηκα ότι είναι μία επισφράγιση. Ένιωσα πολύ ωραία που έγινε», είχε αποκαλύψει τον Νοέμβριο του 2023 ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.