Γονείς για πρώτη φορά έγιναν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύζυγός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος. Η γνωστή παρουσιάστρια γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι 2 κιλά και 700 γραμμάρια την Τρίτη 3 Ιανουαρίου με καισαρική τομή σε ιδιωτικό μαιευτήριο των Βορείων προαστίων.

Πριν από λίγους μήνες, μέσα από τα social media, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ένιωσε έτοιμη να μοιραστεί την χαρμόσυνη είδη της εγκυμοσύνης με τους διαδικτυακούς της φίλους δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά.

«Η απάντηση είναι Ναι. Αυτό το ναι που πολλές φορές παλεύουμε για μια ολόκληρη ζωή να ακούσουμε με κάθε θυσία. Και άλλοτε είναι τόσο εύκολο και απλό. Δεν έχει όμως σημασία, γιατί αυτό σου δίνει δύναμη. Και μόλις το ακούσεις και αισθανθείς ανακούφιση τότε σε περιμένει κάτι άλλο. Φόβος, άγχος, αγωνία, δεύτερες σκέψεις και αυτό το Αν που είναι μονίμως καρφωμένο στο μυαλό σου. Από την άλλη, ευγνωμοσύνη και ένα απλόχερο Και τεράστιο ευχαριστώ για τη ζωή που έρχεται. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει να το φωνάξει τόσο δυνατά και να γιορτάσει με τη χαρά της.

Χρειάζεται όμως χρόνο, να προετοιμαστεί για αυτή την αλλαγή, να αισθανθεί έτοιμη να το μοιραστεί, δεν το κρύβει απλά φοβάται, είναι τόσο εύθραυστο, το κρατά σαν φυλαχτό. Μη βιαστείτε να την κρίνετε, δεν ξέρετε τι περνάει. Χαίρομαι που σήμερα ανήμερα της Παναγίας Τσαμπίκας μπορώ πλέον να το μοιραστώ μαζί σας» είχε γράψει χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στη δημοσίευση της ανακοίνωσης της εγκυμοσύνης της.

Να σας ζήσει!