Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση πως η Georgina Rodriguez και ο Cristiano Ronaldo περνούν κρίση στη σχέση τους.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και προκάλεσαν την έκπληξη των θαυμαστών του Πορτογάλου άσου, η σχέση του με τη Georgina Rodriguez, φαίνεται να περνά από μία δοκιμασία, την στιγμή που ο ίδιος πήρε «χρυσή μεταγραφή» στην σαουδαραβική Αλ Νασρ.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Socialite», αυτό που πυροδότησε τις φήμες για πιθανή κρίση, είναι το βίντεο που ανέβασε το μοντέλο πριν από λίγες ημέρες, όταν έκανε δώρο την πολυτελή Rolls Royce στον κορυφαίο ποδοσφαιριστή. Αυτό που οδήγησε στις παραπάνω εικασίες, φαίνεται να ήταν όχι το εντυπωσιακό αυτοκίνητο, αλλά η σχεδόν ανύπαρκτη χημεία ανάμεσα στο ζευγάρι.

Η Georgina Rodriguez διαβάζοντας τα εν λόγω δημοσιεύματα θέλησε να απαντήσει με τον δικό της τρόπο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H 28χρονη σύντροφος του ποδοσφαιριστή και μητέρα των δύο παιδιών του, απάντησε με τον δικό της τρόπο σε όσα ακούγονται, θέλοντας να δώσει τέλος στις φήμες περί χωρισμού.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες σε story της στο Instagram που δείχνει εκείνη και τον Cristiano στην αρχή της σχέσης τους, γράφοντας: «Όταν ήμουν 22 χρονών γνώρισα την αγάπη της ζωής μου» και «πόσο όμορφοι ήμασταν».